Last news in Fakti

15 Ноември, 2020 17:55 4 090 4

Юноши на Черно море и Спартак мачкат наред в трета лига

  • светкавица търговище-
  • футбол-
  • трета лига

Днес футболистите на Милен Петков разпиляха тима на Кубрат с 8:0

Юноши на Черно море и Спартак мачкат наред в трета лига - 1
Снимка: Shumen Football News

Отборът на Светкавица Търговище продължава да е лидер в класирането в Трета Лига Североизточна група и след 14-ия кръг. Днес футболистите на Милен Петков разпиляха тима на Кубрат с 8:0. По два гола за успеха реализираха Станислав Желязков, Никола Василев, Любо Михалев и Станислав Иванов. Така Светкавица е първи с 30 точки, а Спартак Варна и Черноморец Балчик са с по 26. "Соколите" обаче имат два мача по-малко - отложени срещи с Лудогорец 3 и Доростол Силистра.

Любопитното е, че в тима от Търговище играят 11 футболисти минали през двете варненски школи Черно море и Спартак, а повечето от тях и с доста мачове в професионалния футбол. Това са Станислав Желязков, Костадин Иванов, Станислав Иванов, Николай Илиев, Данаил Борисов, Любо Михалев, Иво Михайлов, Никола Василев, Никола Арнаудов, Георги Димитров, Даниел Димитров..

Тимът се събира от мач на мач и въпреки това е първенец в подреждането вече близо 10 кръга. За момента смятаните за фаворити тимове на Спартак и Черноморец Балчик, които въпреки аматьорския си статут се готвят на професионално ниво, продължават да дишат във врата на Светкавица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салим Салих

    1 0 Отговор
    Снимката която ползвате е моя на Shumen Football News, която често ползвам при отразяването на мачовете за sportal. bg
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.