Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 14:45 1 816 4

Бейзболист ще лежи доживот заради убийство на трима души

  • брендън мартин-
  • бейзбол-
  • убойство-
  • доживот-
  • спорт

Брендън Мартин уби с бейзболна бухалка 64-годишния си баща, 58-годишния си чичо и 62-годишен мъж

Американският бейзболист Брендън Мартин ще прекара остатъка от живота си в затвора. Това стана ясно, след като съдът постанови доживотна присъда за убийството на трима души.

27-годишният спортист, който през 2011 г. беше избран от Тампа Бей Рейс в първия кръг на драфта на МЛБ, можеше да получи и смъртна присъда. Мартин обаче се размина с най-тежкото наказание, след като съдебните заседатели дебатираха в продължение на 4 часа.

Бейзболист ще лежи доживот заради убийство на трима души

През есента на 2015 г. Брендън Мартин уби с бейзболна бухалка 64-годишния си баща, 58-годишния си чичо и 62-годишен мъж, който поставял алармена инсталация в дома на възрастните мъже. Бейзболистът е бил в конфликт с роднините си и поради тази причина те искали да се предпазят от него. Извикали техник, да постави аларма, но Брендън разбрал какво ще предприемат, отишъл в дома им и направил голямата беля, като убил и тримата. Той бил толкова побеснял, че ги размазал с бухалката.

Според полицейското разследване, оръжието на убийството е бейзболна бухалка с автограф на самия Мартин. Бейзболистът опитал да избяга от мястото на престъплението, но на следващия ден е арестуван след полицейско преследване.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 4 Отговор
    а у нас ПЕТЪР СТОЯНОВ отмени смъртната присъда

    Коментиран от #3

  • 3 Оня същия от

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А за теб дали е отменена?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.