Last news in Fakti

22 Ноември, 2020 10:56 4 845 1

Провал в ЦСКА: Това, което се случи в България, разби сърцето ми

  • юрич-
  • провал-
  • трансфер-
  • напускане-
  • сърце-
  • ситуация-
  • разбиване-
  • цска

"Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи", разкри Томи Юрич

Провал в ЦСКА: Това, което се случи в България, разби сърцето ми - 1
Снимка: БГНЕС

Напусналият преди дни ЦСКА Томи Юрич обяви в родната си Австралия, че периодът му в българския отбор е приключил. Той призна, че се е надявал да получи шанс за игра при всички треньори, които са се сменили, но това така и не се е случило.

Нападателят стори това в интервю пред “The world game”, като самото издание пише за футболиста: “15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шестима различни треньори и клубна политика, която би накарала дори Доналд Тръмп да се изчерви. Тя не помогна на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение".

"Идваха различни треньори и винаги имаш онази малка надежда, че нещата може да се променят в твоя полза. Но тогава осъзнаваш, че много неща не зависят от треньора", обяснява Юрич.

"Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо ново. Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто трудно за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам жив. Доволен съм, че тази глава е зад мен", добавя 29-годишният австралиец, който в българското първенство записа едва 9 мача и реализира само един гол - при 1:1 срещу Черно море на "Тича" през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoich

    2 0 Отговор
    Откога Литекс е Български Гранд, откогато биха ЦСКА с 8:0 ли?