Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 13:23 1 892 4

Ибрахимович с рекордна награда в страната си

  • златан ибрахимович-
  • футболист на годината в швеция

Ибра беше избран за рекорден 12-и път за Футболист на годината в Швеция

Ибрахимович с рекордна награда в страната си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Звездата на Милан Златан Ибрахимович беше избран за рекорден 12-и път за Футболист на годината в Швеция. Той заслужи наградата след силното си завръщане в европейския футбол с екипа на "росонерите", като през тази година той има 22 гола в 30 мача във всички турнири.

За първи път 39-годишният Златан прибра приза през 2005-а година, а между 2007-а и 2016-а той спечели всички статуетки. Именно тогава бе и последната му подобна награда.

"Много благодаря! Убеден съм, че всичко е възможно, докато вярваш в това и влагаш много време и усърдна работа. Тогава всичко е възможно, доказах го за пореден път. Имам големи очаквания към себе си. Работя много усърдно за това. Подготвям се добре и следвам рутината, която ме кара да се чувствам жив. Имам и добри хора около себе си", допълни Ибра в интервю след церемонията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сигурно и в Босна ще го изберат!

    2 2 Отговор
    Нали все пак е натурализиран!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пропуск има

    7 0 Отговор
    Да, Златан получи престижната, Шведска годишна награда "Златната топка", за 12 -ти , път в историята на Швеция.
    Това , което още каза Златан:
    "-Тази, Златна топка , е за феновете ,защото те винаги са били , 12-тия футболен играч в отбора"!
    А също така отговори, че може да играе в националния отбор на Швеция ,ако го поканят ,но само ако се съобрази треньора с неговите лични условия за игра.
    Пожелаваме, на най-богатия Балканец на футбола, да продължи да ни радва дълги години с неговия футбол и балкански майтапи!
    От феновете по цял свят!
    Невероятен е Ибра!
  • 4 5483

    0 0 Отговор
    те нямат друг известен футболист, ма и той един футболист...