Last news in Fakti

18 Ноември, 2012 11:52 803 0

Хигинс и Робъртсън са на 1/8-финал в София

  • джон хигинс-
  • снукър-
  • софия
Хигинс и Робъртсън са на 1/8-финал в София - 1
Снимка: Джон Хигинс, БГНЕС

Вече са известни всички 1/8-финални двойки на първия по рода си професионален снукър турнир в България – PTC Victoria Bulgarian Open, който се провежда в хотел „Принцес” в София.

Четирикратният световен шампион Джон Хигинс запазва шансове да спечели две поредни надпревари от сериите Players Tour Championship, след като в сряда победа Джъд Тръмп на финала на UKPTC4 в Глостър, а сега се представя стабилно и пред българската публика.

Срещите от 1/8-финалната фаза са в неделя от 10,00 часа. Четвъртфиналите започват в 13,00 часа, полуфиналите – в 16,00 часа, а финалът е от 20,00 часа. Форматът на всички мачове е 4 от 7 фрейма, а победителят ще получи 12 000 евро от наградния фонд.

В следващия си мач в София световният номер 3 ще има тежка задача в лицето на Уенбо Лян. Китаецът навакса изоставане от 0:2 срещу Кен Дохърти в четвъртия кръг и с брейк от 80 точки в решаващата партия спечели двубоя с 4:3 части.

Световният шампион от 2010 година Нийл Робъртсън игра до късно тази вечер, но със сигурност ще е удовлетворен от факта, че продължава в турнира. Австралиецът, който е шести в света в момента, надделя последователно срещу белгиеца Ханс Бланкар (4:2), Райън Костън (4:1) и Антъни Хамилтън (4:2). Машината от Мелбърн записа серия от 96 точки в двубоя срещу Хамилтън, а на 1/8-финалите Робъртсън ще се изправи срещу Маркъс Кембъл.

Ето и всички 1/8-финални двойки:

Джак Лисовски – Том Форд
Тепчая Ун-Но – Марк Дейвис
Дейв Харолд – Джъд Тръмп
Андрю Хигинсън – Антъни Макгил
Джон Хигинс – Уенбо Лян
Ян Ли – Рори Маклауд
Джейми Коуп – Бен Улъстън
Маркъс Кембъл – Нийл Робъртсън

 



 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА