Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 10:57 1 490 0

Гатузо: Диего е легенда, дошла от друга планета

  • дженаро гатузо-
  • футбол-
  • неапол-
  • наполи-
  • диего марадона-
  • марадона

За мнозина Марадона е по-важен дори от Сан Дженаро - светецът покровител на Неапол

Гатузо: Диего е легенда, дошла от друга планета - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо говори за аржентинската легенда Диего Марадона след двубоя с Риека от Лига Европа (2:0) на "Сан Паоло". Двубоят се изигра пред празни трибуни, но феновете на Наполи се събраха пред стадиона, за да почетат паметта на най-голямата си клубна легенда.

"Диего е гордостта на този град. Той караше всички да мечтаят. Много момчета носят името Диего. За мнозина той е по-важен дори от Сан Дженаро - светецът покровител на Неапол. Аз имам много прекрасни спомени за него, обядвали сме няколко пъти. Той никога няма да умре, защото беше необикновен.

Направи много необичайни неща, допусна и няколко грешки в живота си, но ще живее вечно. Дори вчера, преминавайки през града на път към хотела, въздухът се усещаше различен. Това е голяма загуба. Диего е легенда, дошла от друга планета", каза Гатузо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА