Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 21:10 5 686 8

Продължават ужасните разкрития около Дон Диего

  • футбол-
  • диего марадона-
  • марадона

Седмица преди кончината си Марадона е паднал и си е ударил главата, но никой не се е обадил в болницата

Продължават ужасните разкрития около Дон Диего - 1
Снимка: БГНЕС

Пет дни изминаха след смъртта на Диего Марадона, но продължават да излизат нови разкрития за последните му дни. Този път любопитни факти сподели Родолфо Баке, който е адвокат на една от медицинските сестри - Жизела Мадрид, които са се грижели за аржентинското величие. Въпросните сестри също са заподозрени, че не са си вършели професионално работата.

“Седмица преди кончината си Марадона е паднал и си е ударил главата, но никой не се е обадил в болницата”, каза Баке пред TN TV. Адвокатът вероятно говори за проявена небрежност от страна на другите медицински лица, а не на сестрата, която той защитава.

“Ударът не е бил силен и е бил в дясната част на главата, а не в оперираната лява - уточни Баке. - Веднага са вдигнали Диего на крака, но никой не се е обадил в клиниката - вероятно по решение на самия Марадона. Но пък и той не е бил в състояние да взима решения какво да се прави. След това са го оставили сам в продължение на три дни.”

Адвокатът разкритикува и решението Дон Диего да бъде оставен да се възстановява в дома си. Там за него се грижеше психиатър. “Той трябваше да бъде настанен в най-луксозната клиника в света, но вместо това го сложиха на неподходящо място, където дори нямаше общопрактикуващ лекар. Изписаха го за домашно лечение с много висок пулс - 115 удара/минута, а в деня преди смъртта му той беше 109 удара/минута. Всички знаят, че при хора със сърдечни проблеми той не трябва да превишава 80 удара/минута. Тялото му излъчваше сигнали, но не му беше оказана помощ с лекарства. Той щеше все още да е жив, ако беше в хубава болница”, завърши Родолфо Баке.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ерекция Кочева

    15 9 Отговор
    Непрекъснато е питал за Бойко и ГЕРБ през последните си дни.Бог да го прости!
    😥😥😥

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пас Руският Звяр

    6 20 Отговор
    Защо русофилските съпруги са уличници? Защото Русофилите са слаби мъже НЕ Можещи по глуповати и живеещи във измислен Свят ,Жените им са по Простички !! ФАКТ в БГ

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Ей хора

    15 1 Отговор
    А спрете се вече
  • 5 В.В.П.

    0 0 Отговор
    Тая снимка е Мнооо стара...Има нещо гнило...Но ,не ,е невъзможно....
  • 6 Бачо Киро

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пас Руският Звяр":

    Аз пък се чудя що за малоу.мен и.д.и.о.т дрънка тъпизми под статия за Марадона, ма ей го на, тук си.
  • 7 Батето

    6 2 Отговор
    Дон Диего сам се приключи.Години алкохол и дрога.Велик футболист,но слаб човек ! Лека му пръст !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.