Last news in Fakti

2 Декември, 2020 14:27 1 277 0

Феновете в Испания се завръщат по стадионите през януари

  • испания-
  • стадиони-
  • завръщане-
  • фенове-
  • коронавирус-
  • ла лига-
  • тебас

"Дано това стане в началото на следващата година", заяви президентът на Ла Лига Хавиер Тебас

Феновете в Испания се завръщат по стадионите през януари - 1

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас потвъреди намерението си феновете да се върнат на стадионите още през януари. От март месец стадионите в Испания, а и в по-голямата част от Европа са затворени заради пандемията от COVID-19.

“Да, феновете ще започнат да се завръщат по стадионите. Дано това стане през януари”, коментира Тебас.

Министърът на младежта и спорта на страната Ирене Лосано заяви, че се надява с ваксината срещу COVID-19 привържениците да се завърнат по стадионите поне частично преди края на сезона.

„Не съм спирала да мечтая за завръщането на публиката. Феновете са важни за футбола и футболът е важен за феновете. Надявам се, че с ваксината на хоризонта може да имаме публика или частично да бъдат допускани привърженици на стадионите още преди края на настоящия сезон. Мисля, че ще бъде така“, коментира Лосано.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА