Last news in Fakti

2 Декември, 2020 15:15 5 146 19

Сблъсъкът между Кобрата и Джошуа на "Уембли", пуснаха билети!

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • уембли

1000 фенове ще могат да гледат на живо двубоя

Сблъсъкът между Кобрата и Джошуа на "Уембли", пуснаха билети! - 1

Агенцията, която представлява световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа “Мачрум” потвърди, че 1000 фенове ще могат да гледат на живо сблъсъка между него и претендента Кубрат Пулев. Британецът ще защитава поясите си на 12 декември (събота) в The SSE Arena на стадион "Уембли", Лондон.

AJ не се е бил на родна земя от над две години и поради тази причина еуфорията сред привържениците е разбираема. Билетите за двубоя са на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата и ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

Ще бъдат наложени строги мерки за безопастност, за да се предотврати разпространението на COVID-19. Eдна от тях например е, че в съоръжението няма да бъдат допускани хора, които са имали положителен тест за коронавирус две седмици преди събитието. Присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят предпазни маски.

“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития. Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които създава публиката. Страхотно е, че зрителите могат да се върнат за битката на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всякакви рекорди за посещаемост в Обединеното кралство и извън него. Това е много позитивен ход за бокса и целия свят. Добре дошли обратно", заяви Еди Хърн, който е представител на Джошуа.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма да го гледам........

    15 25 Отговор
    Че голям срам ще берем

    Коментиран от #6, #7, #9, #17

  • 2 Шамара

    29 7 Отговор
    Пожелавам му успех и късмет!
  • 3 Ясно

    17 2 Отговор
    Едито не може да "опише" щастието което чувства при МИСЪЛТА! на приближаващи те ЕДРИ КИНТИ!!!!!!
  • 4 борко

    10 11 Отговор
    наближава нашето унижение и забогатяването на Пулев
  • 5 Морето

    15 3 Отговор
    Сега...вариант първи:Джошуа печели по точки! Вариант втори:Джошуа печели с технически нокаут!Вариант трети:Равенство и Джошуа запазва поясите!Вариант четвърти:Кобрата печели по точки!Вариант пети:Кобрата нокаутира онзи в шестия рунд! Вариант шести:Равенство и Кобрата ще чака! Вариант последен:Публиката пребива и двамата и си искат парите за мача!

    Коментиран от #16

  • 6 Шампиона е Един

    11 5 Отговор

    До коментар #1 от "Няма да го гледам........":

    И претендента е Един!!!! Стигни до бои за шампионска титла, и тогава коментирай простотии,.
  • 7 Сатаната

    10 4 Отговор

    До коментар #1 от "Няма да го гледам........":

    Севте берем срам, ама ако стане чудото, затова ще гледам, да видя още веднаж че Господ е българин.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Зрител

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Няма да го гледам........":

    То ние добре,само срам ще берем,ама Кобрата и тупалки ще бере:))
  • 10 Вуте

    7 5 Отговор
    Кобрата ще му скъса нервите.1. Ще бъде много предпазлив/както Джошуа във втория мач с Руис/; 2. Много е издръжлив; 3. Всички очакват Джошуа да спечели и той ще търси инициатива и ще се открива, а Кобрата ще го "кълве" при всяка възможност; 4. Накрая ще го бие с 2:1 гласа и така ще му се изплези, че и Еди Хърн ще посърне.
  • 11 Направо нечувано...

    4 5 Отговор
    Ден преди мача кобратЪ с ковид 19...
    направо изведнъж болен
  • 12 Направо нечувано...

    3 4 Отговор
    Ден преди мача кобратЪ с ковид 19...
    направо изведнъж болен
  • 13 Кобрю съм

    3 1 Отговор
    Помощ андреяяяя не теодора се казваше тедиииииии помощщщщщ😂😂😂😂😂😂
  • 14 карамфила

    3 6 Отговор
    Дали на донора Кубрат ще му вземат органите още в Англия или ще го разфасоват тук,в БГ,защото Кличко му прости ама чернилката Джошуа няма да му прости.
  • 15 Другия с коня

    8 2 Отговор
    Добре бе...Прави сте...Обаче ,кажете ми в Световната Боксова История Българин да е имал шанс да се бие за Световна Титла и толкова Пояса.....Голем си Пулев....Голем Българин....И да те Разфасоват казвай - това не са червата ми дето се влачи след мен.....Това е Пояса ми....Така ме е учил Дядо ми Коста,Кубрате.....Хич да не ти Пука...Оставаш завинаги в Историята като Най гол мия Българин.....Кураж.
  • 16 гост

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Морето":

    И вариант шести:Джошуа от страх изобщо не се вясва !
  • 17 ЕКСПЕРТА

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Няма да го гледам........":

    видя се че дявола не е толкова черен,в първия мач срещу анди руис джошуа се издъни, да се надяваме на същото. досега не сме имали шампион при свръх тежките.да подрепиме нашият боксьор в последният му мач, в който има шанс да стане световен шампион.
  • 18 японец

    6 1 Отговор
    Кобрата ше му смени фейса на тоа . Кобрата е по мотивиран. Хейтърите се нас раxa от простотия. Мачкай , Кобра , докато им уврат кухите кратyни и само победа !
  • 19 Sony

    2 1 Отговор
    Джошуа не носи на бой, като боксьорите от старата школа(Луис, Холифилд) .На Кобрата ще му бъде лесно да го смъкне...абе ще мете ринга с тоя...