Last news in Fakti

5 Декември, 2020 15:16 1 693 0

Води се разследване срещу брата на Кристиано Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • брат-
  • разследване-
  • хюго

Хюго е разследван по подозрения за измама с продажбата на фланелки

Води се разследване срещу брата на Кристиано Роналдо - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Братът на Кристиано Роналдо – Хюго, е разследван по подозрения за измама с продажбата на фланелки.

Хюго, който отговаря за музея в родния град на футболната звезда Фуншал и за една от компаниите на Кристиано – Mussara, е поръчал специална изработка на партида фланелки, разкриват италианските издания La Stampa и La Repubblica.

Поръчката е отправена към торинска фирма и е на стойност 500 хиляди евро. Върху фланелките е трябвало да бъде щамповано логото на музея на Кристиано - CR7 Museu.

Впоследствие от Mussara отказват поръчката, като заявяват, че не са дали финалното си съгласие за стартирането на производството. От торинската компания предлагат да продадат срещу 4 евро на брой всички досега произведени фланелки, с цел те да бъдат унищожени.

Точно това се и случва, но от торинската фирма забелязват, че произведените фланелки, предназначени за ликвидация, се продават на промоция 40 евро в магазина в музея на Кристиано Роналдо.

Полицията вече е започнала разследване по случая, като главният заподозрян за измамата е именно Хюго. Очаква се повече информация в следващите дни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА