Last news in Fakti

15 Декември, 2020 15:45 1 323 0

Недвед: Хубаво е, че сме стигнали дотук, но в същото време на тази фаза не е лесно

  • недвед-
  • порто-
  • очаквания-
  • осминафинал-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • жребий

"Очаквам два много трудни мача с Порто", заяви вицепрезидентът на Ювентус

Недвед: Хубаво е, че сме стигнали дотук, но в същото време на тази фаза не е лесно - 1
Снимка: БГНЕС

В Ювентус не бързат да се радват на жребия за осминафиналите в Шампионска лига, който ги изправи срещу Порто, защото през миналия сезон отпаднаха точно на тази фаза - от Лион.

“Хубаво е, че сме стигнали дотук, но в същото време на тази фаза не е лесно. Всеки съперник е в състояние да те затрудни. Мачовете са все по-завързани, защото всички противници са силни. Изпитахме това през миналия сезон, когато бяхме елиминирани от Лион", заяви вицепрезидентът Павел Недвед.

“Консейсао залага на схема 3-5-2 и отборът му е организиран. Очаквам два много трудни мача. Може и да сме фаворити, но важното е да сме във форма за самите срещи. Срещу Порто трябва да изглеждаме по начина, по който изглеждахме срещу Барселона на “Камп Ноу” - с убеждението и желанието да покажем нашата си игра”, каза още чехът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА