Last news in Fakti

19 Декември, 2020 11:00 9 440 80

Началникът на Спешното в "Софиямед": Кубрат Пулев излезе срещу Джошуа след двустранна пневмония от COVID-19

  • кубрат пулев-
  • антъни джошуа-
  • софиямед-
  • бокс-
  • д-р иван христов

Успяхме да преодолеем острия период, но така или иначе Кубрат излезе на ринга след пневмония и непълно възстановяване

Началникът на Спешното в "Софиямед": Кубрат Пулев излезе срещу Джошуа след двустранна пневмония от COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Боксьорът Кубрат Пулев е излязъл в мача за световната титла в тежка категория след двустранна пневмония, която е била усложнение от COVID-19. Това съобщи за „Телеграф“ д-р Иван Христов, началник на Спешното отделение в болница „Софиямед“. Успяхме да преодолеем острия период, но така или иначе Кубрат излезе на ринга след пневмония и непълно възстановяване.

Той е истинският герой в мача, защото победи себе си
Братята Пулеви израснаха пред очите ми и се гордея с тях
Тервел продължава да ни помага като доброволец
И на Коледа и Нова година ще сме в болницата

- Д-р Христов, кога Кубрат Пулев се обърна към вас за помощ?
- Той се разболя от COVID-19 в началото на ноември. Оплакваше се от температура и отпадналост, което сериозно наруши неговата подготовка. По-малко енергия, по-малко спаринги, по-малко технически тренировки – обърка се целият му режим. Освен това Кубрат трябваше да има спаринг партньори от Германия и от Швеция, но заради коронавируса те отпаднаха като вариант.

- Защо Пулев потърси точно вас?
- Познавам Кубрат и Тервел от 30 години, отдавна се грижа за здравето им.

- Вие сте лекували също волейболисти, футболисти, атлети, гребци…
- Да, всъщност аз самият 15 години съм бил волейболист, завършил съм спортно училище, преминал съм през спортната школа на Локомотив (Сф). Така че в душата си съм спортист и това ми е слабото място. Когато започнах да работя като лекар, ме търсеха много спортисти. Братята Тервел и Кубрат познавам, откакто бяха пети и седми клас. Бях лекар на боксовия клуб ЦСКА и не само следях здравословното им състояние, но участвах във всички техни тренировки. Двамата израснаха пред очите ми като мои деца и затова ги уважавам, ценя техния труд. Освен това са прекрасни момчета, а не фалшиви родолюбци, както ги обвиняват. Не, напротив. Неслучайно те, както и синовете на Тервел, носят имената на български владетели. Знаете, че Тервел се включи като доброволец в спешното отделение на „Софиямед”, готовност беше изявил и Кубрат. Те са готови да помагат навсякъде с каквото могат и милеят за България.

- Да се върнем към заболяването на Кубрат. Колко сериозни бяха пораженията от COVID-19?
- Започнахме лечение, както при всички, като заболяването имаше благоприятен ход. От проведените по-късно изследвания обаче се установи двустранна пневмония в обратно развитие, което е нещо сериозно за всеки човек, особено ако трябва да се състезава за световна титла. Успяхме да преодолеем острия период, но така или иначе Кубрат излезе на ринга след пневмония и непълно възстановяване.

- Кога за последно го прегледахте?
- В началото на декември преди отпътуването му направихме всички изследвания. Скенерът показа, че е прекарал пневмония, която е в стадий на възстановяване. PCR тестът му беше отрицателен. Въпреки това след подобна инфекция пациентите са с намален физически капацитет. Това според мен се видя и в мача. Кубрат нямаше енергия да движи краката, ударите му бяха по-слаби.

- Имаше ли момент на колебание у него дали да не откаже мача?
- Нямаше. Както казах, той е достоен българин, който не се спира пред нищо. Кубрат нямаше и избор, защото първия път не игра срещу Джошуа заради контузия и знаеше, че трети път няма да го поканят. Имайте предвид, че този мач беше голямата му цел. Той никога не е бил човек, който се плаши от нещо или търси причини да се откаже. В битка за световната титла обаче стресът и напрежението допълнително утежняват нещата. А той се състезава с намален функционален капацитет и без енергия. В този смисъл Кубрат победи себе си.

- Според вас как щеше да постъпи съперникът му Антъни Джошуа в подобна ситуация?
- Вероятно нямаше да се качи на ринга. Това може да го направи само Кубрат. Подобен пример навремето сме имали с друг велик българин - Дан Колов.

- По ваши наблюдения спортистите по-тежко ли изкарват вируса?
- Всичко е строго индивидуално. При всички положения физическото и психическото изтощение увеличават риска за по-тежко протичане.

- Вие лично какво посъветвахте Кубрат преди заминаването му?
- Казах му, че ще играе много под възможностите си. Обясних му, че има риск от понижен капацитет, по-малко енергия, по-слаба концентрация и забавени реакции.

- Какво чувствахте, докато го гледахте?
- Бях неспокоен за него в дните преди мача. После обаче бях горд. Кубрат демонстрира воля. Въпреки че имаше тежки удари, продължаваше да играе и да се опитва да обърне мача. Това може да го направи само един човек, който обича България и обича спорта. И иска да допринесе нещо за позитивното настроение на хората.

- Този мач беше единственият светъл лъч в иначе тревожните новинарски емисии… Което не попречи на бурята от критики след това.
- Смятам, че обидите са неуместни и недостойни .В голямата си част това са коментари на хора, които дори нямат представа от този спорт. Когато критикуваме в социалните мрежи или с чашка пред телевизора, би следвало да се замислим с какво всеки един от нас е допринесъл за страната ни. Кубрат е най-проспериралият ни професионален боксьор. Дори след загубата би следвало да го подкрепяме. Много пъти сме се гордеели с него и ни е карал да се радваме. Хубаво беше, че при посрещането на Кубрат имаше малки деца, които искрено и с чисти сърца показаха подкрепата си. Много възрастни има на какво да се научат от тях.

- И все пак Пулев беше посрещнат като герой.
- Бях сред организаторите на това посрещане, заведох гайдарите. Пред Кубрат се изправи момиченце на 8 годинки, което беше нарисувало картина с българското знаме, и го помоли да тренира бокс в неговата зала. „За да отмъстя за теб”, така му каза. А после цяла нощ е плакало от радост, защото е получило автограф.

- Какво си казахте с Кубрат след прибирането му?
- Когато ме видя, той се се усмихна и каза: „Спокойно, всичко е наред”. Посрещането го трогна и той сподели, че когато губи, човек не знае какво печели. Това са малките неща, заради които си струва да живеем и да се борим.

- Но у вас все пак усещам огорчение от тази загуба.
- Защото знам колко усилия, лишения и тренировки са необходими, за да се изгради спортист от такъв ранг. В този смисъл загубата ме натъжи. Смятам обаче, че Джошуа съзнава, че е победил голям боксьор.

- Смятате ли, че ако Кубрат се беше подготвил пълноценно, изходът от сблъсъка с Джошуа щеше да е друг?
- Убеден съм, че имаше реални шансове да победи. Не бива да забравяме колко опасен е боксът и че се застава очи в очи със смъртта. Ние, лекарите, сме по същия начин, много от колегите починаха, но нашата професия е да помагаме на хората в труден момент. Аз например не съм взимал отпуска, не съм си ходил и вкъщи.

- Как се стигна до това Тервел да се включи да ви помага в болницата?
- Когато тренировките бяха спрени, той ми се обади и ме попита дали може да помогне с нещо. Обясних, че може да помогне в работата на санитарите. Същевременно той успя да повдигне духа на всички и да зареди позитивно персонала. Всички доброволци, включително и Тервел, получиха благодарности от персонала и бяха удостоени от ръководството с грамота за тяхната отзивчивост.

- В тази тежка обстановка сте имали нужда от такава опора.
- Успяхме да овладеем първата вълна, но втората беше подценена и се стигна до тежка ситуация. Огромният брой заболели – не само пациенти, но и медицински персонал, създаде неимоверно напрежение и затруднение. Освен пациентите в болницата се наложи голяма част от пациентите да проследяваме и лекуваме по домовете при постоянна телефонна връзка. Консултирал съм сигурно 500 души. Продължаваме да работим при изключително тежки условия и с цената на много заболели колеги. От 19 лекари в спешно отделение съм останал аз с двама млади колеги. Явно на Коледа и Нова година ще сме в болницата. Докато в един момент заразените лекари започнат да се връщат.

- Как издържате на това напрежение?
- Трудно е, защото всеки пациент оставя у мен следа, страдам и за болните си колеги. Удовлетворение ми носи благодарността на хората. Опитвам се да се разтоварвам психически и да повиша физическата си подготовка сред природата и чрез спорт. След работа греба на Панчарево, по 5-6 км в тъмницата. Понякога в събота и неделя вървя по 7-8 километра, ходя в боксовата зала, правя йога. Някак устоях на вируса и дори ме наричат „извънземен лекар” заради този факт. Единственото положително в тази ситуация е, че намерих много нови приятели с големи сърца. Имам идея да направя Фейсбук страница, в която те да присъстват и когато някой има нужда от помощ, да ги потърси. Когато видях колко добри и благодарни хора има, това ме направи щастлив.

- Кои думи на Кубрат няма да забравите?
- На заминаване той ми каза: „Играя за България”.

ВИЗИТКА
Д-р Иван Христов завършва медицина през 1987 г. във ВМИ, Плевен
Работи като участъков лекар в Павликени. Специализира вътрешни болести в МБАЛ „Велико Търново“
Асистент е в Клиника по вътрешни болести и кардиология на УМБАЛ „Св .Анна“ при акад. Чудомир Начев
Работи в Клиника по инвазивна кардиология и интензивен сектор на УМБАЛ „Св. Анна“, ръководена от проф. Божидар Финков, както и в Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна“
От 2012 г. е началник на отделение по Спешна помощ на УМБАЛ „Софиямед“
Спортен лекар е на боксов клуб „Пулеви“, ЦСКА, Българската федерация по бокс, волейболен клуб ЦСКА, на клубове по бойни изкуства, по гребни спортове, на известни футболисти от настоящето и миналото, на клубове по лека атлетика, борба и др.
Синът му Тодор Христов е бил боксьор на ЦСКА, а сега е художник. Завършил е Националната художествена академия
Дъщеря му Ралица Христова е многократна републиканска шампионка по бокс и трета на европейско първенство


Поставете оценка:
Оценка 2 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 99999

    31 9 Отговор
    Излезнал е с дължина отзаде6787
  • 2 Алфа вълкът педала

    51 15 Отговор
    И го пребиха като ....
  • 3 Ивайло

    115 23 Отговор
    Сигурни сме, че ще му измислите сто оправдания. Сигурно за това лаеше на кантара, от пневмонията е било. И за това няма ни един удар за цял мач.

    Коментиран от #13, #76

  • 4 СОФИЯМИЕД

    104 15 Отговор
    Даже четирисранна и затова се хилеше като олигифрен на ринга!
  • 5 Потрес

    95 15 Отговор
    Мисля, че подобни оплаквания и опрявдания не приличат на един истински мъж! По-скоро на едно Суши! Вече става противно и гнусно! Този минпадна в очите като мутрата от Банкя!
  • 6 Чичо

    84 6 Отговор
    Като е с пневмония що лае, догодина с Руиз без пневмония да видим колко ще издържи
  • 7 КОБРАТА

    62 9 Отговор
    НАПРАВИХА МЕ БИМБАЕЦ...ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД
  • 8 Доктор Уотсън

    69 8 Отговор
    Скрийте се бе смешници от герберската клиника
  • 9 Тренера

    85 12 Отговор
    Това, момче става все по смешно с всеки изминал ден след побоя който отнесе.
  • 10 JEFF

    85 7 Отговор
    Разплакахте ме . Стига вече оправдания. Нормално е по-слабият и неподготвен да падне. Не само в спорта , но в живота е така. Грозно и жалко е поведението на Пулев , а не загубата.
  • 11 World Kruyz

    60 4 Отговор
    Накривуй вълната му пречи!
  • 12 Рагнар

    72 9 Отговор
    Докторе кажи си Кубрат колкото ти даде да говориш тези глупости. Със или без бронхо пневмония той губеше.

    Коментиран от #14, #36

  • 13 Хе хе

    46 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Продължителното лечение след пневмонията му е била лаене! За това лаеше! Лекувал се е!
  • 14 Амммм

    52 4 Отговор

    До коментар #12 от "Рагнар":

    Аз даже мисля, че бронхо пневмонията щеше да има по-големи шансове от Пулев срещу Джошуа!
  • 15 Ясно

    27 4 Отговор
    За територията нашия е победил .
    Около 14,00 ще го обяви и тулупа
  • 16 Гост

    57 5 Отговор
    Това е несериозно оправдание! Първият път причина за отлагане на мача беше "скъсан гпъсен мускул". Сега причина да падне - Ковид! Иска и трети път, ама няма кой да даде повече шансове на над 40 годишен чичак... И от къде това самочувствие преди и по време на мача, като знаеш, че си бил болен!?! Предстои ти мач за световна титла, но месец и половина преди него миткаш по кръчми, компании и т.н.,вместо пълна изолация и после "Ковид виновен"! Що Джошуа нямаше Ковид?
  • 17 Левски

    64 4 Отговор
    За първи път виждам такова чудо боксьор да бяга назад..Чарли Чаплин..И този е боксьор..Позор..
  • 18 Левски

    39 4 Отговор
    За първи път виждам такова чудо боксьор да бяга назад..Чарли Чаплин..И този е боксьор..Позор..
  • 19 Оправдания

    54 5 Отговор
    Тия ни взеха за риба цаца... този "лекар" се финансира директно от клуба на Пульо . В интерес на истината е бая мургав и редовно пуска поръчкови статии ,)
  • 20 ...

    64 5 Отговор
    Докторе я кажете преди Кличко как Пульо имаше бяло течение...

    Коментиран от #27

  • 21 Не само

    46 5 Отговор
    Освен пневмония е бил и с прекаран инфаркт, рак в терминален стадии, две счупени ръце и изкълчен крак, също така има съмнения и за мозъчен тумор:) Дори и кухата Андрея няма да ви се върже:)
  • 22 Bake Rolls

    48 4 Отговор
    Вече седмица се чудя що ли падна кобрата , а то виж кво било !
  • 23 Антъни Джошуа

    53 4 Отговор
    И кучето не съм бил така!
  • 24 любител

    48 2 Отговор
    докторе изяж си дипломата и забрави да лекуваш болни щото ще ги умориш или се извини пред всички и си признай за мъни обещани от тоя некадърник.
  • 25 Предположение

    42 2 Отговор
    Зле замислен сценарий. Авторът е явно същия с убийството на Борисов и Гешев.
  • 26 Плевен даге

    46 2 Отговор
    Сега е на ред да се изкаже пацуланата Андреа,че му е лепнала гонорея,трипер и сифилис едновременно седмица преди мача.
  • 27 един от многото

    34 2 Отговор

    До коментар #20 от "...":

    По скоро жълто кафяво и миризливо. Обикновено се появява при голям страх!
  • 28 Кобра Суши

    27 1 Отговор
    Ще ме запомните вие! Като най-голямото мрънкало. Спрете да коментирате новини за Кобрата, за да не ви пускат повече! Не се ли усещате - коментирате, хоп новина...
  • 29 Осман

    39 2 Отговор
    Да се смееш ли да плачеш ли... Живеем в страната на мутрите и лъжите нормално да е така!!!
  • 30 Vasilev

    7 31 Отговор
    Личеше си,че нещо не е както трябва.Кубрат излезе с липсваща мускулатура беше с 2 нива под последните си 3 мача.Направо се учудих като видях,че играе 2 пъти по-слабо отколкото с хюи фюри и дину!

    Коментиран от #34, #37

  • 31 ей ей

    40 2 Отговор
    абе направихте го национален герой тоз...... да му дадат един орден стара планина сега по коледа............ и к'во стана с дарението дето щеше да прави, що го не питате????????????
  • 32 Гого

    32 2 Отговор
    Добре де? Не виждали Кобрат от коментарите и от настроението на хората ,че не е желан и не им е на сърце ?! Спри се бе защо трябва да излезе сулйо и пулйо да те защитават и да си го исмукват от пръстите ??? Защо бе? Бъди мъж и си мълчи и се опитай скромно и кротко да промениш това ...!
  • 33 hmhmhm

    35 2 Отговор
    като знае какво му е дереджето какво се таралежи преди боя ! Докторе и ти май си дошъл да се излагаш, не го защитавай
  • 34 Гого

    29 3 Отговор

    До коментар #30 от "Vasilev":

    Тего па тоя хахсхаха ! И ти си за лечение !
  • 35 Исмаил Мустафов

    36 2 Отговор
    Хайде стига ни занимавахте с това л_еке и посредствен боксьор! Болен бил, а не млъкваше и не представаше да се хили като о_лигофрен!
    Малко повече мъжество и уважение към този мъжки спорт!
  • 36 И загубил е спечелил повече слава и пари

    6 25 Отговор

    До коментар #12 от "Рагнар":

    за този мач, отколкото ти можеш да си представиш. Остава ти едничкото удоволствие да можеш още някого да плюеш. Въобще не се интересувам от бокс, казаното от лекаря може и да е преувеличено и дори лъжа, поведението на Кубрат Пулев преди мача може да е било дразнещо (гледал е явно твърде много кеч като малък), но такъв хейт определено не заслужава. Завиждайте мълчаливо или бъдете малко по-умерени поне в плюенето. То пък кога ли сме имали мярка в нещо. И в хвалбите, и особено в хейта сме първенци.

    Коментиран от #48

  • 37 Чичи

    11 2 Отговор

    До коментар #30 от "Vasilev":

    Щото игра с хюа, ако беше с тайсън нямаше да се чудиш що играе тъй слабо
  • 38 До всички

    35 6 Отговор
    Поздрави до всички коментиращи, защото това е един от малкото пъти, когато много хора са на едно мнение!!!
    Пулев много ни посрами като българи!

    Коментиран от #74

  • 39 баба Гица

    26 2 Отговор
    А България за ,която "Той отиде да играе" ще получи ли нещо от 4те милиона??
  • 40 Rad

    8 31 Отговор
    Аз карах ковит с двустранна пневмония, не го пожелавам на никой. След това три месеца се задъхвам. Дори и да ядеш бой се иска да си мъж, да можеше да се държи по културно но все пак е Българин, навсякъде много разбирачи а защо Един не отиде да изяде поне един шамар за България. Благодаря Кобра справи се по-добре от всеки един от нас.
  • 41 гост

    29 2 Отговор
    Защо е всичко това,защо не приемем че падна защото Джошуа е по-добър,няма лошо да паднеш от най-добрия ,никой не го обвинява за това,мъжкарско е да признаеш загубата да поемеш отговорността,а не с тия балкански номера,"аз съм по добър ще видиш ти ,ама някой друг път,и ако не беше това ,ако не беше онова".Да беше станал шампион до сега и само да беше побеждавал да,и сега това да беше изключение, а пък то все така вечния претендент.
  • 42 Шшшшш

    28 2 Отговор
    Няма нищо лошо, човек да загуби с достойнство. Ама на нашия си е циркаджийче и оправданията му не липсват.
  • 43 Е.... и?

    26 2 Отговор
    Отиде на мача не за да победи, а да не отложат мача и да изтърве келепира. Това може да направи един прост и ограничен човек. Оставете го и не го закачайте повече! Той не заслужава това внимание.
  • 44 Проф Вучков

    16 2 Отговор
    Докторе щом го познаваш от малък ....нещо с психиатрията не си ли забелязал за толкова години?? Не е добре момчето и не може да помни,и с английският не се справя.
  • 45 Сух

    5 27 Отговор
    Да живее България!!! Кубрат поне излезе и се бори смешници..
  • 46 Юри

    23 3 Отговор
    Този явно е началник на СМЕШНОТО отделение.
  • 47 Тцтц

    22 1 Отговор
    Няма ли вече петиция да премахнем Сульо и треньора му от националния? То бива излагация ама това вече на нищо не прилича

    Коментиран от #61

  • 48 гост

    26 1 Отговор

    До коментар #36 от "И загубил е спечелил повече слава и пари":

    Само искам да кажа нещо.На двамата им правиха ПСР тестове преди мача/ по два ,като интервала е голям ,за по сигурно/ и обявяваха че са им отрицателни.Но това мина някак между другото. И сега изведнъж първо беше че изкарал ковид,сега вече и двойна пневмония.Ти понеже не си глупав човек, кажи кое е вярно? Вариант 1 : крият,само и само да има среща и да вземе парите,щото е ясно и на децата ,че нямаше как да победи.Вариант 2 : измислят версия да оправдаят загубата .Нищо лично,никакъв хейт, само разсъждения върху официални факти и съобщения в медиите.
  • 49 Пульо

    21 1 Отговор
    Не съм паднал , полегнах на земята!

    Коментиран от #55

  • 50 Стига вече

    16 1 Отговор
    кат е имал пневмония за кво излиза стига се оправдавали принцанаркоман
  • 51 Behemoth

    18 1 Отговор
    Верно значи ковида увреждал мозъка...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Бай Ганьо

    17 1 Отговор
    Десния прав, който нокаутира Пульо се казва ДВУСТРАННА ПНЕВМОНИЯ....хахахаха.
  • 54 нашенска работа

    20 2 Отговор
    Проблемът не е в падането , всекиму се случва , проблемът е в лалането .
  • 55 Разбрахме

    16 1 Отговор

    До коментар #49 от "Пульо":

    "Полегнала ми Тодора".Нали си имаме такъв лаф.При Пулевия е ПОЛЕГНАХ с Теодора.......Андреа. :-)
  • 56 аг08

    21 3 Отговор
    Много тъпа лъжа! От която Пулю само губи! Жалък страхливец! Отива само да прибере едни пари!
  • 57 koi

    19 3 Отговор
    На лош танцъор обувките са му виновни
  • 58 Вуте

    16 2 Отговор
    От това обяснение разбираме,че само като чуе името Джошуа Кобрата се разболява.. Страх го е от него и това си е.
  • 59 баджо

    12 2 Отговор
    Нашия отново се излага да бяга по ринга
    Антъни ще го запомни като страхливец
    Чакам още оправдания да излезнат малко са тези
  • 60 Фаро

    15 3 Отговор
    Постоянно вадят нови лизачи на показ.Пулев е срам за България да бяха използвали някой таксиметров шофьор щеше да се представи в пъти по-добре нямаше да се дупи на Джошуа
  • 61 Нене

    8 0 Отговор

    До коментар #47 от "Тцтц":

    Няма как да стане там се разпореждат същите мутри.Това е печатница за лесни пари
  • 62 Горо

    11 1 Отговор
    На Пульо кой ли вече му вярва на лъжите? Ясно е, че той няма никакво достойнство, иначе отдавна да се е скрил и да не позори бокса като спорт. Но понеже нас си имаме "патриоти, които лапат за държавна сметка защо и този смешник да не го прави? Важното е глупаците да си вярват. Не случайно начело имаме цар Тиква вече 11 години!
  • 63 пациент

    9 2 Отговор
    Докторе, докторе, никога не е късно човек да стане за резил, ако и доктор да е, от какъв зор се занимаваш с някаква боксова круша или за теб и медицинското заведение, в което работиш е върхът да лекувате някоя мутра и да я оставите не възстановена напълно, какво плещиш и защо?!
  • 64 Нещо за боксовата мафия да напишете

    8 1 Отговор
    За анаболите на джош за подковите в ръкавиците му за заговора против пулю нещо за пристрастния съдия
  • 65 Пенчо

    3 2 Отговор
    Какъв спорт е професионалния бокс? Спорт е амтьорския бокс. Професионалният бокс е спорт, колкото кечът е спорт. Единственото, което го доближава до спорта е, е имат съблекални. Но те и в цирка имат съблекални, но и там не са такива простаци, да се удрят с юмруци в главата.
  • 66 локомотива

    8 0 Отговор
    Ох разревах са кат магаре.Ванка колко кинта получи за това покъртително откровение.Ми кажете по рано да не му се подиграваме на наш кобрю.
  • 67 1111

    9 0 Отговор
    Е нали го беше карал кат лека настинка?!
  • 68 случаен минувач

    6 0 Отговор
    Не е двустранна пневмония,може би е двустранна глупотемия.

    Коментиран от #79

  • 69 Дядо Коледа

    8 0 Отговор
    Скоро приятел ми каза,че когато е бил охрана по морето е бил голям боклук ,биел е жените по заведенията.
  • 70 щИРЛИц

    4 1 Отговор
    Това извинение ли е ? Очевидно е , че мургавото момче беше по-добро от нашия юнак ! Утре кой ще излезе да каже , че Пулев е играл обрив , зъбобол , псориазис и камъни в жлъчката ?
  • 71 6893

    9 0 Отговор
    На всички ни е ясно че отиде и се бори заради 3те млн., жалко за физиката му и че не положи усилия.
  • 72 карамфила

    5 0 Отговор
    ХА-ХА-ХА-ХА.Излезнал с тройна бронхопневмония.ХА-ХА-ХА-ХА
  • 73 карамфила

    2 1 Отговор
    Между Пулю,Бою и Тръмп разлика никаква,и тримата са патологични лъжци.
  • 74 Иван

    1 5 Отговор

    До коментар #38 от "До всички":

    Като ги знам 90-те процента вмирисани потни калтаци, явяващи се население на РБ, направо се учудвам, че някой може да ви посрами! Вие сте срам със самото си съществуване, но драскате анонимно и човек не може публично да направи сравнение между себе си и вас. Ако можеше, то нямаше да е във ваша полза...

    Коментиран от #77

  • 75 Бачо Киро

    6 0 Отговор
    Докторче, кажи колко взе да излезеш пред медиите да му покриеш задните части. Резилът му си е резил, като падна се сети, че бил болен, преди това дрънкаше кат панаирджийска латерна. Нали ако беше имал пневмонии, ковид и квото друго измислите, щеше да вие кат линейка по каналите....
  • 76 Бачо Киро

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Как бе, Андрейчето нали лично наблюдаваше и бил направил 3-4 НОКАУТА на Антъни... Явно е бил с дистанционно управление след нокаутите...
  • 77 FenKer

    5 1 Отговор

    До коментар #74 от "Иван":

    Еми може и да са потни и калтаци, но са Българи, а тоя сложи срам на цяла България с парасоксалното си поведение, а най-лошото е че вместо да е по-насън от тревата, тоя Пулев продължава да се излага, но хубавото е че вече е никой и ще е добре да се спре въобще да му се обръща внимание
  • 78 Tuba

    5 1 Отговор
    Болните от ковид-19 с пневмония, с такива лекарства и хормони ги блъскат, че ако пульо беше наистина болен на допинг контролите щяха да му разкажат играта.
    Той наистина е болен, но диагнозата му е друга, същата като на тулупа.
  • 79 При Пульо

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "случаен минувач":

    При Кобрю глупотенията е многостранна.
  • 80 789

    1 0 Отговор
    Сега от девет кладенци вода ще носят эа да оправдаят эагубата, както са каэали мъдреците, " парица царица" , эа тея пари щеше да иэлеэе да се бие и с " четиристранна пневмония" !🙄🤑🤑🤑🤑🤑🤔