Last news in Fakti

19 Декември, 2020 12:08 8 269 10

Съпругата на Шумахер се появи на светско събитие за първи път след ужасния инциден през 2013-а

  • михаел шумахер-
  • корина шумахер-
  • мик шумахер-
  • формула 1

Корина Шумахер бе на специална церемония в Женева

Съпругата на Шумахер се появи на светско събитие за първи път след ужасния инциден през 2013-а - 1

Съпругата на Михаел Шумахер – Корина, стори нещо неочаквано - появи се на светско събитие за първи път след ужасния инцидент по време на ски на 29 декември 2013 г. След това 51-годишната германка беше забелязвана на няколко състезания на сина си Мик и през 2019 г. даде първото си интервю от години.

През останалото време тя се стреми да бъде близо до съпруга си и да се грижи за него, докато той продължава да се възстановява в дома им в Швейцария. Именно затова мнозина приеха изявата ѝ на светско събитие като сигнал, че Михаел вероятно вече е в много по-добро състояние.

Корина Шумахер се появи на специална церемония в Женева. Поводът за това беше специалната покана на семейния приятел Жан Тод за връчването на годишните награди на Международната федерация по автомобилни спортове (FIA). 74-годишният французин е президент на организацията. Той връчи на Корина специалната президентска награда на FIA, която е за нейния съпруг.

„Михаел толкова много обичаше да се състезава. Винаги е искал да помага на хора в нужда. Затова направи и фондацията "Продължавай да се бориш"", заяви съпругата на легендата на Формула 1 в краткото си изявление.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случилото се

    8 27 Отговор
    с Шумахер е една голяма трагедия но той има вина за смъртта на Сена а никога не го призна.

    Коментиран от #2

  • 2 формула 1

    29 4 Отговор

    До коментар #1 от "Случилото се":

    Шумахер нямаше никаква вина за смъртта на Сена, кажи каква е била тази вина. Досега и най-големите му критици не са казвали такова нещо!

    Коментиран от #6

  • 3 Рошко

    28 1 Отговор
    Не съм му фен, но това е звездно земейство за пример, ако беше някоя друга кифла досега да му бе източила паричките и сменила няколко мъже, жена мечта убеден съм че и Шумито щеше да постъпи така ако се бе случило с нея
  • 4 ПУ тка е

    5 18 Отговор
    Има нужда от чесане

    Коментиран от #8

  • 5 ддд

    2 6 Отговор
    досега пари ли брояла?
  • 6 Тогавашния

    5 11 Отговор

    До коментар #2 от "формула 1":

    отбор на Шумахер "Бенетон" използваше техника с която параметрите на болидите се завишаваха до стойности извън регламента но във ФИА имаше корупционни практики благодарение на които това оставаше "незабелязано".Сена знаеше за това и винаги когато видеше в огледалата някой от тези болиди не откъсваше погледа си от тях защото знаеше,че играят нечестно.Секунди преди тежката катастрофа Шумахер е започнал рязко да застига Сена а той от своя страна не е искал за пореден път да бъде изпреварен от болид на нечестния тим и докато за пореден път се е взирал в огледалата просто не е забелязал,че вече е навлязъл в завоя "Тамбурело" а при скоростта от 298км.ч не е дала възможност за корекция.Гледай записи от инцидента и ще видиш,че до последно гумите на "Уилямс"-а сочеха направо което показва,че Сена изобщо не е гледал напред.
  • 7 Tio

    17 6 Отговор
    Виж пич,Шумахер е виновен, че е бърз и е накарал Сена да си гледа в огледалото и,, да не види завоя,,. А според мен завоя е виновен, че не се е изправил. Това е трагедия, за която не трябва да се обвинява Шумахер или друг състезател.
  • 8 Рошко

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПУ тка е":

    А ти от ваксинация за простотия
  • 9 Охххх

    5 1 Отговор
    На тая кобила жребец и трябва. Оххххпх.
  • 10 Формула 1

    2 0 Отговор
    Конфликт на интереси.