Last news in Fakti

20 Декември, 2020 19:18 2 603 1

В Реал Мадрид отново намаляват заплатите, този път с 10%

  • реал мадрид-
  • залпати-
  • ла лига-
  • футбол-
  • футболисти

Очакванията са Реал Мадрид да обяви свиване на бюджета с 25%, а очакваните загуби са в размер на 91 милиона евро

Футболистите и треньорският щаб на Реал Мадрид ще трябва да приемат ново намаление на заплатите си с 10%. Причината е финансовите последствия за клуба заради пандемията от COVID-19.

Очакванията са Реал Мадрид да обяви свиване на бюджета с 25%, а очакваните загуби са в размер на 91 милиона евро.

През изминалата кампания футболистите във футболния и баскетболния тим, както и треньорите приеха намаление на заплатите в размер на 10%. Така клубът спести 45 милиона евро.

В най-новия финансов доклад на Реал се споменава за планирани допълнителни намаления в заплатите на футболистите, за да се редуцират загубите.

Междувременно мадридският клуб успя да завърши сезон 2019/2020 със символична печалба от 313 хиляди евро, но брутните дългове се увеличиха драстично.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    0 0 Отговор
    Само Левски,оле оле