Last news in Fakti

21 Декември, 2020 11:15 1 981 0

Интер и Барселона в битка за звезда на Ливърпул

  • вайналдум-
  • битка-
  • интер-
  • барселона-
  • ливърпул-
  • договор

Жоржиньо Вайналдум има договор до края на сезона и все още няма яснота около подновяването на контракта му с „мърсисайдци”

Интер и Барселона в битка за звезда на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Интер също е готов да се присъедини към Барселона в надпреварата за подписа на звездата на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум, съобщава “Tuttomercatoweb”. 30-годишният халф има договор до края на сезона и все още няма яснота около подновяването на контракта му с „мърсисайдци”. Това значи, че ако някой иска да го привлече през зимата ще трябва да заплати трансферна сума.

Голямата спънка за Интер е, че треньорът на Барселона Роналд Куман е голям фен на нидерландския национал и ще настоява да се събере със сънародника си през 2021 година на всяка цена.

Медията обаче добавя, че Антонио Конте също няма да се откаже лесно от борбата за подписа му. Наставникът на „нерадзурите“ видимо харесва играчи от Висшата лига, като на „Джузепе Меаца“ в момента се подвизават Ромелу Лукаку, Алексис Санчес, Ашли Йънг и Кристиан Ериксен.

Според медиите в Англия пък Ливърпул вече се насочва към потенциални заместници на полузащитника. Спекулират се имената на Ив Бисума от Брайтън и Ренато Санчес от Лил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА