Last news in Fakti

21 Декември, 2020 13:55 4 925 18

Венци Стефанов: Янис Карабельов ме предаде по най-отвратителния, по най-ужасния начин!

  • славия-
  • бягство-
  • трансфер-
  • карабельов-
  • стефанов-
  • договор

"Той избяга от Славия без да ме предупреди", ядосва се босът на "белите"

Венци Стефанов: Янис Карабельов ме предаде по най-отвратителния, по най-ужасния начин! - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разкри, че доскорошният капитан на отбора Яник Карабельов е преминал в унгарския Кишварда зад гърба му и зад гърба на „белия“ клуб.

„Янис избяга от нас. Договорът му изтичаше сега, през декември, и той си тръгна, без да предупреди мен, без за предупреди когото и да е било в Славия. Аз от дълго време съм президент на „белите“, но това е най-голямото предателство спрямо мен и Славия. Янис ме предаде, предаде отбора, който му подаде ръка. Направи го по най-отвратителния, по най-ужасния начин. Той ми беше слабост, голяма слабост", заяви Стефанов.

"Всичко започна през лятото, когато трансферът му в Урал пропадна. Нещата не се случиха заради пандемията. Руснаците се отказаха в последния момент. Янис се разсърди. Говореше: „Защо Филип Кръстев го продаде, а мен – не.

Преди месец му казах, че има две нови оферти за него – от Криля Советов и Торпедо. Химки също го искаше. Сега можеше да отиде там и да получава много повече пари в сравнение с Унгария. На новото място ще взима по 8000 евро на месец, а в Русия – тройно повече!

Янис разправял, че съм искал един милион за него. Това е безумие. Ако нещата бяха станали за Русия, щяхме да получим сто и няколко хиляди. Какъв ти милион?!

Казваше, че не искал в Русия, ами в бяла страна. Виках му: „Янис, ти знаеш ли какъв град е Москва. Това е Москва, момче, няма такъв град“.

И друго му разправях: "Когато след години децата ти отворят хладилника, няма да питат дали си играл в бяла държава, а какво има вътре за ядене".

Аз усещах, че нещо подготвя. Питах го, отричаше. Впоследствие разбрах, че някакъв полски ли, не знам какъв мениджър му е уредил новия отбор.

Дълбоко ме нарани Янис. Много лошо постъпи. Забрави кой му подаде ръка, кой му отвори пътя към професионалния футбол, кой му даде капитанската лента. Все пак, въпреки всичко, му пожелавам здраве", завърши разочарованият Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глас

    26 7 Отговор
    Изтърва парички ли шишко? Напролет с две-три обръщалки ще замезиш.
  • 2 Behemoth

    10 15 Отговор
    Тоя жалък мизерник докога ще живее?Гнусен мизерник ...собствения си син прежали ...типичен отпадък...
  • 3 Кака Мара

    19 12 Отговор
    Еми прав е бил Янис. Ти ходи в Москва като е толкова хубаво. Цените са като в Монте Карло

    Коментиран от #9

  • 4 Честито

    13 4 Отговор
    Янис...апропос-товас гръцкос имес нещос май оправдавос.
  • 5 Така е бате

    20 3 Отговор
    Ама и ти имаш един начин да работиш с хората "отвратителен"! Проблема ти е че на който подадеш ръка, мислиш че докато носи гащета, трябва да ти е роб! От теб футболистите си тръгват изгонени! Който иска сам да си тръгне, а ти не си съгласен, започва малтретиране и обиди! Тъкмо затова и Янис си е тръгнал като"пръння из гащи", защото това е най-удачния начин при теб! Така че не се сърди на Яни, сърди се на собствения ти кръчмарски характер! Иначе, както писа колегата по-горе, на пролет с две врътки ще си оправиш масрафа!
  • 6 Станко георгиев

    14 5 Отговор
    Браво на Янис. Шиши нека поплаче
  • 7 Японеца

    11 6 Отговор
    Какъвто и да е Стефанов, направи много с детската си школа за Българският футбол !

    Коментиран от #8

  • 8 Точно

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Японеца":

    Прав си , в момента българският футбол направо е превил гръбнак под тежестта на титлите и купите , завоювани в световните и европейски първенства , а футболистите излезли от школата на СлаБия браздят с бутонки стадионите в Барселона , Байер Мюнхен , Бенфика , Порто , Манчестър Юнайтед , Байер Леверкузен , Хамбургер , Тотнъм , Щутгарт , Парма , Олимпик Марсилия , Рен , Ланс , Валенсия , Реал Сарагоса .
  • 9 Алфа Чакал

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кака Мара":

    Ама жените са красавици.То не че в Унгария не са,ама.....

    Коментиран от #18

  • 10 Луд

    9 7 Отговор
    Бате Венци винаги ме е кефил.Славия се явява най-сигурната клуб в България. Виждате какво става с Левски,ЦСКА,Литекс само в Славия няма сътресения.

    Коментиран от #12, #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Прав си

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Луд":

    Откакто дебелия е в клуба Слабия е най-постоянния клуб - винаги се бори да не изпадне, тази година пак така:)
  • 13 ГЕРБ=БСП

    15 2 Отговор
    Какво некоректно има в това да си изпълниш договора и като свърши да не го подновиш? Като Венци Стефанов е искал до го задържи, защо е чакал да изтече договора на момчето, а не го е подновил по-рано преди няколко месеца или година.
  • 14 димби

    2 1 Отговор
    както в СИК свинчо,все някой плаща сметката
  • 15 Ицо

    4 1 Отговор
    В РУСИЯ ИМА И ХУБАВИ РУСКИНИ ДА СЕ Е ОТЕБАЛО МОМЧЕТО И ПАРИ ДА Е ВЗЕЛ АМА НЕ СЛУША ЧИЧО ВЕНЦИ
  • 16 Да но

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Луд":

    Да е жив и здрав Маджо- туй и децатаго знаят! И до кога държавата ще си затваря очите?
  • 17 August Cenzor

    0 1 Отговор
    Този джентълмен, дали е пример за подражание и морал, щом убиха детето му заради мутренската му личност? Какъв спорт чакате да “развива и да инвестира”?
  • 18 А какво

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Чакал":

    те кара да мислиш, че в Унгария няма рускини