Last news in Fakti

22 Декември, 2020 19:56 1 615 2

Акрапович иска да разкара един от двамата футболисти, които са в ЦСКА под наем от Уотфорд

  • акрапович-
  • цска-
  • наем-
  • уотфорд-
  • пеняранда-
  • разкарване

Адалберто Пеняранда най-вероятно е изиграл последния си мач за "червените"

Акрапович иска да разкара един от двамата футболисти, които са в ЦСКА под наем от Уотфорд - 1
Снимка: БГНЕС

Адалберто Пеняранда вероятно е изиграл последния си мач за ЦСКА, твърди венецуелският журналист Алекс Янес в „Туитър“. Според него, 23-годишното крило не се харесва на треньора Бруно Акрапович. Наставникът на „червените“ обвинява венецуелския национал в егоистична игра и недостатъчно раздаване за отбора. Затова няма да е изненада, ако ЦСКА прекрати преждевременно договора за наем на Пеняранда.

Както е известно, в началото на октомври Адалберто Пеняранда пристигна на „Армията“ под наем от Уотфорд с договор за една година. Заедно с него при същите условия от „стършелите“ беше взет и Джером Синклер.

За три месеца с екипа на „червените“ венецуелското крило изигра пет мача – два за първенство, два в Лига Европа и един за купата на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 12 Отговор
    След два месеца и тирето Бруно ще го разкарат.
  • 2 Бай Стою касапина

    10 3 Отговор
    Май мозъчното ти вещество се е разкарало.Буташ масло! А модераторчето, не ме режи! Разкарай тоя натрапник на някъде. Не виждаш ли какви бълвочи пише. Това е месеци наред. Папагалщина!