Last news in Fakti

26 Декември, 2020 01:00 1 731 2

Контузия пречи на плановете на Тотнъм за мачовете до края на годината

  • ло селсо-
  • контузия-
  • моуриньо-
  • тотнъм-
  • планове

Джовани Ло Селсо няма да е на разположение на Жозе Моуриньо

Контузия пречи на плановете на Тотнъм за мачовете до края на годината - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Тотнъм Джовани Ло Селсо няма да може да играе повече през 2020 година. Той има контузия в бедрото от мача с Лестър. Това потвърди мениджърът Жозе Моуриньо. Аржентинецът се появи на терена през второто полувреме и малко по-късно трябваше да напусне принудително.

"Джовани не е готов. Не знам и кога ще се върне. Със сигурност обаче няма да играе в периода около Коледа и Нова година. Танги Ндомбеле е напълно възстановен, но няма да пътува с нас и това е мое решение", каза Моуриньо преди мача с Уулвърхямптън.

"За играч като Хари Кейн, който работи здраво и правилно, има ясна дозировка, не би трябвало да е проблем да играе на ниво през три дни. Предполагам, че начинът му на живот му осигурява достатъчно почивка", обяви Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Табаков

    2 1 Отговор
    "Контузия пречи на плановете на "Тотнъм" за мачовете до края на годината." Вече и плановете ли са с контузия? Хм,не знаех за това. Виж ти! Контузени планове. На "Тотенхам".
  • 2 Ливърпулчо 2020 Шампион

    2 2 Отговор
    Пишете повече за най големите !
    А между другото :
    Оставка на правителството на ГЕРБ и нейният вожд другарят Бойко Борисов !!!