Last news in Fakti

27 Декември, 2020 18:32 1 421 2

Стивън Джерард призна: Мечтая за мениджърския пост в Ливърпул

  • стивън джерард-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

Това е отборът, който значи всичко за мен, но ние имаме най-добрият мениджър сега, който върши невероятни неща, откакто дойде

Стивън Джерард призна: Мечтая за мениджърския пост в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Стивън Джерард призна, че мечтае за мениджърския пост в Ливърпул. Легендарният халф на "червените" загатна още, че бъдещето не е ясно за никого и не е сигурно, че той би могъл да бъде точният човек за клуба след години.

"Дали искам някой ден да ръководя Ливърпул? Дали ми е мечта? Разбира се.

Това е отборът, който значи всичко за мен, но ние имаме най-добрият мениджър сега, който върши невероятни неща, откакто дойде. Сега отборът се намира в отлично положение и се надявам това да продължи така.

Клубът ми даде абсолютно всички невероятни моменти по време на кариерата ми и сега продължавам да гледам всички мачове. Връзките ми с хората там са много силни. Имам дори още съотборници, с които съм играл, там.

Хората говорят, но кой знае. Много е трудно да предвидим бъдещето. Не защото бях добър играч в Ливърпул и кариерата, която имах, а това не те прави автоматично бъдещ мениджър. Също така не значи, че ако дойде този момент някога, то аз да бъда правилният човек в този момент", коментира Джерард.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 LIVERPOOL FOREVER

    2 0 Отговор
    Изчакай още! След Клоп си ти !
  • 2 йокин

    0 0 Отговор
    Чат,пат,се излагат,с тези1;1,но Клоп,ще ги стегне.Дано,фараона размисли,да остане.