Last news in Fakti

1 Януари, 2021 18:38 2 246 0

Артета ще прави масова чистка в Арсенал още този месец

  • арсенал-
  • микел артета-
  • чистка

Имахме разговори за някои играчи, защото съставът ни в момента е много голям“, призна испанският мениджър на ''артилеристите''

Артета ще прави масова чистка в Арсенал още този месец  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Наставникът на Арсенал Микел Артета ще направи сериозна чистка в отбора през януари.

Първият изходящ трансфер вече е факт, след като Сеад Колашинац премина в Шалке под наем до края на сезона. Босненецът пристигна именно от Гелзенкирхен през 2017 година. От началото на сезона той е бил титуляр в един мач от Висшата лига, а другите му участия за в срещи от Купата на Лигата и Лига Европа.

„Работим върху няколко неща. Трансферният прозорец ще донесе много новини. Имахме разговори за някои играчи, защото съставът ни в момента е много голям“, заяви Артета.

„През лятото не успяхме да осъществим много неща поради различни причини. Има много футболисти, които ще бъдат преотстъпени. Те ще напуснат. Това е приоритетът в момента. След това ще видим дали има възможност да търсим подкрепления на някои позиции“, допълни още испанският специалист.

Защитниците Уилиам Салиба и Калъм Чеймбърс, които наскоро се възстановиха от контузии, също може да напуснат, за да играят по-често.

„Артилеристите“ са готови да изслушват оферти за Шкодран Мустафи. Лондончани имат желание да се разделят и с Месут Йозил, чийто договор изтича в края на сезона, а и заради високата му заплата от 350 000 лири на седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА