Last news in Fakti

3 Януари, 2021 16:54 2 450 3

Смут в WWE! Звездите на кеча може да напуснат организацията

  • wwe-
  • кечисти-
  • нови договори

Различни издания твърдят, че поне половин дузина кечисти са отказали да подпишат предложените им договори, или се колебаят да го направят

Смут в WWE! Звездите на кеча може да напуснат организацията - 1
Logo WWE

Част от звездите на кеча, участващи в различните надпревари на WWE, са готови да се разделят с организацията, предава boec.bg.

През 2020 г. те са получили предложения за нови договори, но са отказали да ги подпишат, тъй като условията в тях са били много “разочароващи”, в сравнение с 2019 г. Преди почти две години участниците в WWE получиха сериозен финансов стимул, за да не предпочетат да продължат кариерите си в други организации. Заради пандемията от COVID-19, обаче, през последните почти 12 месеца възможностите на организацията значително са намалели и това се отразява на договорите на бойците.

Различни издания твърдят, че поне половин дузина кечисти са отказали да подпишат предложените им договори, или се колебаят да го направят. Според тях, бойците изчакват “по-нормални” времена, за да преценят дали да не си потърсят късмета на друго място.

През 2020 г. като основна конкуренция на WWE се очертаха новата AEW и NJPW.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нико

    5 0 Отговор
    Развлекателен спорт без публика няма как да върви. Същото е с кината, театрите, музеите и други. Трябват си посетители

    Коментиран от #2

  • 2 Ла лига

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Нико":

    Откакто няма публика на футболните мачове,не съм изгледал нито една среща,дори и в шампионска лига.Просто не е същото.
  • 3 кранк

    0 0 Отговор
    Публика в WWE е на екрани поставени на мястото на седалките. Има над 3000 екрана. Всеки който си плати образа му излиза на екрана все едно че е там и се получава нещо като публика.Много добре измислено. Нашия Миро също напусна WWE и се бие в AEW.