Last news in Fakti

6 Януари, 2021 11:55 1 491 3

Порточанов атакува Емо Костадинов

  • христо порточанов-
  • бфс-
  • футбол-
  • емил костадинов

ФИФА и УЕФА не допускат политическа намеса в работата на футболните федерации

Порточанов атакува Емо Костадинов - 1


Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Христо Порточанов атакува вицепрезидента на футболната централа Емил Костадинов.

"До г-н Емил Костадинов. Вие подвеждате ИК на БФС с твърдението, че всички треньори на Германия са били треньори на младежкия отбор, преди да поемат мъжкия. Това не е вярно. Нито Франц Бекенбауер, нито Юрген Клинсман, нито Йоги Льов са ръководили младежкия отбор на Германия. Разбираме желанието Ви да наложите треньор на мъжкия отбор на България само за да се харесате на една партийна централа. Уверяваме ви обаче, че това е опасна заигравка. ФИФА и УЕФА не допускат политическа намеса в работата на футболните федерации. Последствията за България ще са жестоки!!!", написа Порточанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герберастин

    6 2 Отговор
    Да, атакува го, но Бойко Борисов днес скочил в Банкя ривър, но вместо кръста извадил суджук от онези 4 тона, които не стигнали до него. Никой не отразява новината, защото мразят Бойко, а той очевидно не ги изяде тези 4 тона суджук. Заспал народ сме! Бойко и БФС завинаги!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 0808

    0 0 Отговор
    ... г-н Костадинов освен с прочутия си гол във Франция, нищо не е направил..стига вече с четвъртите в света...без починалия защитник БГДП, всички са за контейнера..