Last news in Fakti

7 Януари, 2021 14:31 2 150 3

Бербатов разказа интересна история за случайната си среща с Феномена

  • димитър бербатов-
  • роналдо-
  • феномена-
  • футбол

Двете "деветки" са се засекли на летището в Мюнхен, а българинът е помолил своя кумир за снимка

Бербатов разказа интересна история за случайната си среща с Феномена - 1
Снимка: Instagram

Димитър Бербатов разказа интересна история за случайната си среща с един от своите идоли в играта - Роналдо Луиш Назарио де Лима, известен на всички като Феномена.

Двете "деветки" са се засекли на летището в Мюнхен, а българинът е помолил своя кумир за снимка. Роналдо отзивчиво се е съгласил, макар че изобщо не е познал бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед и Премиър лийг.

Ето и целия разказ на Бербо за случката:

"Една забавна история. На този ден през 2014 година минавах през летището в Мюнхен, където имах връзка между отделни полети. Вършех си моите неща, слушах 2Pac на слушалките... И кого виждам да идва срещу мен... Да, това беше Феномена Роналдо. Вървеше през летището, без никой да го забележи. Помислих си: "Тези хора луди ли са, че не виждат вероятно един от най-добрите за всички времена. Какво, по дяволите... Спрях тези разсъждения и започнах да мисля дали да му кажа нещо, да го помоля за снимка или просто да го поздравя. Аз съм срамежлив човек. Както и да е, събрах смелост, отидох при него, поздравих го и го помолих за снимка. Той беше много мил и както виждате, нямаше нищо против да се снима с мен. Въпреки че не мисля, че знаеше кой съм. Това оправи деня ми.

Всеки е фен на някого, хора. Феномена беше един от моите герои", разказва Бербатов в своя профил в "Инстаграм".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално

    4 6 Отговор
    Кой го знае наш барба
  • 2 В е л и к и я

    9 1 Отговор
    То комай излиза че и Роналдо никой го не знай...взели са го за някой гастербайтер строител ...

    Коментиран от #3

  • 3 ЕКСПЕРТА

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "В е л и к и я":

    ЕПА МОДЕРЕН ПИЧ Е НАШ БЕРБА,ДОБРЕ СЕ Е ИЗКОНТИЛ