Last news in Fakti

18 Януари, 2021 10:17 2 037 1

Арестуваха голям шампион, опитал да прегази жена си!

  • анхел кабрера-
  • голф-
  • арест

През 2007 г. Анхел Кабрера бе избран за спортист №1 на Аржентина, изпреварвайки състезателя по ръгби Хуан Мартин Ернандес и звездата на Барселона Лионел Меси

Арестуваха голям шампион, опитал да прегази жена си! - 1

Един от големите шампиони в голфа - Анхел Кабрера беше арестуван в Бразилия и предстои да бъде екстрадиран в Аржентина. Той е задържан по обвинение, че е опитал умишлено да прегази с кола собствената си съпруга Сесилия Торес Маня. През 2007 г. Анхел Кабрера бе избран за спортист №1 на Аржентина, изпреварвайки състезателя по ръгби Хуан Мартин Ернандес и звездата на Барселона Лионел Меси.

Инцидентът с участието на 51-годишния голфър се е случил през 2016 г. Обвиненията срещу него включват нападение, кражба и незачитане на разпорежданията на властите.

От началото на годината Кабрера беше издирван с червен бюлетин на Интерпол. През август 2020 г. аржентинецът беше обявен за беглец от правосъдието, след като не се яви на заседанието по делото, заведено от бившата му съпруга.

Преди седмици Сесилия Торес Маня обясни пред медиите, че през 2016 г. той се опитал да я прегази със собствената си кола, нанесъл ѝ няколко удара по лицето и отправил закани за допълнителна саморазправа.

Тя не е единствената бивша съпруга на голфъра, която свидетелства за физическо насилие от негова страна. Друга от жените му – Силвия Ривадеро, също е свидетелствала, че той редовно ѝ е посягал физически и заплахите са били само най-леката форма на тормоз от негова страна. Показания в същата посока е дала и бившето гадже на голфъра Микаела Ескудеро.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    2 2 Отговор
    Той:Ще даваш ли отзад? Тя:Ти луд ли си-не! Той:Вземи този шамар и пак си помисли!