Last news in Fakti

20 Януари, 2021 13:17 1 287 1

Кике Сетиен: От Барселона все още не са ми платили

  • сетиен-
  • обезщетение-
  • чакане-
  • уволнение-
  • барселона

"Чакам си обезщетението", заяви бившият наставник на каталунците

Кике Сетиен: От Барселона все още не са ми платили - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Барселона Енрике "Кике" Сетиен разкри, че все още не е получил обезщетението за предсрочното си освобождаване от каталунския клуб.

"От Барселона все още не са ми платили. Чакам", казва Сетиен, цитиран от "Ас".Парите, които специалистът чака, са в размер на 4 милиона евро. Сетиен застана начело на каталунците през януари 2020 година, като замени Ернесто Валверде.

Под негово ръководство Барселона завърши втори в Ла Лига и стигна до четвъртфинал в Шампионската лига, загубен от Байерн (Мюнхен).

Резултатите на отбора принудиха ръководството да освободи набързо треньора. Любопитното е, че формално Сетиен беше освободен цял месец след фактическото си уволнение от поста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Късметлия

    1 0 Отговор
    Не се оплаквай пич, ако беше в некой български футболен клуб, не само пари немаше да видиш ми и бой е можело да ядеш дет се вика, ако пък е от Симитли не ми се мисли. Питай Тулупа.