Last news in Fakti

21 Януари, 2021 12:53 1 162 4

До часове представят Ивайло Петев като селекционер на Босна и Херцеговина

  • ивайло петев-
  • футбол-
  • босна и херцеговина-
  • селекционер-
  • треньор

Петев ще встъпи в длъжност като наследник на напусналата легенда Душан Байевич с уредена контрола

До часове представят Ивайло Петев като селекционер на Босна и Херцеговина  - 1
Снимка: БГНЕС

Днес Ивайло Петев ще бъде представен като национален селекционер на Босна и Херцеговина, твърди Sport1.ba. Бившият треньор на Лудогорец, който водеше и нашия представителен тим, е останал единственият вариант за поста, след като местната знаменитост Сергей Барбарез е оттеглил кандидатурата си.

Петев ще встъпи в длъжност като наследник на напусналата легенда Душан Байевич с уредена контрола. Вчера бе подписан договор между федерациите на Босна и Коста Рика за приятелски мач между националните отбори на двете страни на 27 март в Зеница. Контролата е между първите два мача на „змейовете“ в Група D на световните квалификации – гостуване на Финландия на 24-и и домакинство на действащия шампион на планетата Франция на 31-ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Загубих ума и дума

    4 1 Отговор
    Значи Петев и Божинов трябва да направят статуи на мениджърите си и да им се кръстят всеки ден.Има толкова добри треньори и футболисти на които никой не Дава шанс а тея двамата все ги взимат.И след това се чудят как да се отърват от тях

    Коментиран от #2

  • 2 Георги

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Загубих ума и дума":

    Поздравления за коментара! Мислим еднакво! Спести ми по-дълго писане👍!
  • 3 Само да питам

    1 0 Отговор
    А дали е приел исляма ?
  • 4 хаяско

    3 0 Отговор
    Браво .пак е успех защото ние българите треньор водил голям отбор нямаме .Най големия отбор май беше Селта воден от Стойчков..и Астана от Стоилов