Last news in Fakti

24 Януари, 2021 14:38 1 852 2

Бруно Акрапович отвърна на пловдивските атаки

  • бруно акрапович-
  • локомотив (пловдив)-
  • христо крушарски-
  • атанас узунов

"Не дължа на никого нищо, на мен се дължи много", заяви босненецът пред БНТ

Бруно Акрапович отвърна на пловдивските атаки - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА - Бруно Акрапович, даде кратък коментар относно думите на боса на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, който го определи като "предател". Бившият елитен съдия - Атанас Узунов, също се включи в атаката, излизайки с отворено писмо, в което обвини босненския специалист в дезертьорство.

Акрапович не остана по-назад и заяви, че не дължи нищо на "смърфовете".

"Преди да дойда в ЦСКА получих предложение да поема Босна, но отказах. Прецених, че ми е рано. Сега съм съсредоточен изцяло върху работата в ЦСКА. Не ми се иска да коментирам темата за Локо Пловдив, но като виждам какви неща се говорят... Подобни думи нямат място във футбола. Свърших хубава работа в Локомотив, но като всеки човек и аз търся по-доброто за мен. Уважавам Локомотив, този клуб е в сърцето ми. Но не дължа на никого нищо, на мен се дължи много", заяви Акрапович пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    11 10 Отговор
    Проблема е, че нищо добро не те чака във ФАЛШИВИЯ отбор още при първата загуба ще си виновен Стройния човек с късите крака няма да те защити, както те защитаваше Крюшо.
  • 2 Люляк

    6 4 Отговор
    МНОГО СИ ДАЛ НО И МНОГО СИ ВЗЕЛ ОТ ЛОКО