Last news in Fakti

27 Януари, 2021 12:30 1 057 0

Станислав Иванов: В големите отбори родните играчи опират пешкира

  • иванов-
  • левски-
  • стоянович-
  • трансфер-
  • българи-
  • чужденци

"Стоянович е правилният човек за Левски и трябва да му се даде време", заяви вече бившият футболист на "сините"

Станислав Иванов: В големите отбори родните играчи опират пешкира - 1
Снимка: БГНЕС

Юношата на Левски и футболист на американския Чикаго Файър - Станислав Иванов направи интересен коментар за статута на българските играчи в родните грандове.

Крилото добави, че е нормално очакванията към него да се повишат с напредване на времето и заяви, че в България родните играчи често обират вината.

"Последната година и малко усетих тежестта на очакванията, но това е нормално. От ранна възраст започнах да играя в мъжкия отбор и е нормално да се вдигнат и очакванията. Във всеки мач играя на 100%, независимо, дали ще се представя на ниво. В големите отбори родните играчи опират пешкира", заяви той и каза няколко думи за треньора на вече бившия си тим Левски Славиша Стояновч.

"Стоянович е правилният човек за Левски и трябва да му се даде време. Той е изцяло отдаден на работата си, по цял ден е на стадиона и работи, за да върви отборът напред. Той държи на колектива, което е много важно за отбор като Левски. Мисля, че откакто дойде той в Левски нещата вървят само нагоре, особено по отношение на колектива“, заяви той пред Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА