Last news in Fakti

28 Януари, 2021 18:09 1 476 0

Челси с организационен гаф в дебюта на Томас Тухел

  • футбол-
  • челси-
  • томас тухел-
  • гаф-
  • франк лампард

На празните трибуни на „Стамфорд Бридж“ можеше да се види плакат в подкрепа на предишния наставник на тима Франк Лампард

Челси с организационен гаф в дебюта на Томас Тухел - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел дебютира начело на Челси в домакинското нулево равенство срещу Уулвърхемптън в мач от 20 кръг на Висшата лига.

Управата на „сините“ обаче се отличи с организационен гаф, тъй като на празните трибуни на „Стамфорд Бридж“ можеше да се види плакат в подкрепа на предишния наставник на тима Франк Лампард.

„Вярваме на Франк! Тогава, сега и завинаги“, пишеше на банера, разпънат зад една от вратите.

Както е известно, легендата на Челси беше уволнен от мениджърския пост в началото на седмицата. Вчера феновете на тима проведоха акция в подкрепа на Лампард. Те разпънаха знаме с наприс „Циркът продължава“ на един от входовете на „Стамфорд Бридж“.

Челси с организационен гаф в дебюта на Томас Тухел


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА