Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 19:04 2 604 3

Разкриха още за трансфера на Антов, Гриша Ганчев с ключова роля

  • валентин антов-
  • болоня-
  • гриша ганчев

''Основополагаща за сделката бе подкрепата на г-н Ганчев, който много бързо успя да убеди ръководството на ЦСКА'', каза италианският агент Анджело Кристофолети

Разкриха още за трансфера на Антов, Гриша Ганчев с ключова роля - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският агент Анджело Кристофолети, който е посредник по трансфера на Валентин Антов и изцяло ръководи комуникацията между двата клуба, разкри подробности от сделката.

„Това бяха светкавични преговори, които започнаха в неделя и след това продължиха цялата нощ.Момчето предизвика интереса на различни италиански клубове след страхотните си изяви в Лига Европа срещу Рома. Реших да го предложа на Болоня, защото чувствах, че техническите качества на Антов се доближават до идеята за футбола на Михайлович и техническото ръководство на клуба. Затова се свързах с тях и в неделя започнахме тази операция, която продължи цялата нощ и след това настъпи щастливият край в понеделник“, заяви Кристофолети пред TMW.

“Проблеми? Имаше много – езикът, различните култури и преди всичко фактът, че ЦСКА се бори за титлата и не беше лесно да се лиши от капитана си. Така че, трябваше да правя малки стъпки, стъпка по стъпка, спазвайки сроковете. Заедно с президента на клуба г-н Ганчев разговарях с момчето и по този начин ЦСКА разбра, че проектът на Болоня е интересен и Антов ще има възможността да работи с опитен треньор като Синиша Михайлович. Основополагаща за сделката бе подкрепата на г-н Ганчев, който много бързо успя да убеди ръководството на ЦСКА, а също поздравления и за ръководството на Болоня, което направи мълниеносна операция и успя да привлече добър футболист като Антов“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гришата не е ли пенсионер

    2 2 Отговор
    Време е
  • 2 българин

    2 2 Отговор
    бърза да продава,защото излизат наяве сделките с Боко за високопроходимите машини
  • 3 Перко

    3 1 Отговор
    Как ли ги е убеждавал Ганчев тия ръководители,при положение ,че той им плаща заплати !?!?!?