Last news in Fakti

5 Февруари, 2021 05:15 1 402 0

Реал Мадрид започва да изпуска Дейвид Алаба

  • алаба-
  • байерн мюнхен-
  • реал мадрид-
  • преговори-
  • агент

Преговорите между Реал Мадрид и агента на футболиста не са отбелязали напредък

Реал Мадрид започва да изпуска Дейвид Алаба - 1
Снимка: БГНЕС

Дейвид Алаба ще напусне Байерн Мюнхен като свободен агент през лятото и преди няколко седмици бе смятан за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид. Според „Bild“ обаче, ситуацията се е променила и Реал вече не е в пол позишън, за да привлече австрийския футболист.

Преговорите между Реал Мадрид и Пини Захави не са отбелязали напредък. Алаба е готов да разгледа всяка една по-добра оферта, която пристигне за него.

Не е изключена възможността левият бек да се озове в Барселона, особено ако Жоан Лапорта, който има страхотни отношения с Пини Захави, спечели изборите. Много сериозен интерес към Алаба има още от страна на Челси, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА