Last news in Fakti

4 Февруари, 2021 22:42 2 823 3

Скандал! Властите в Германия няма да допуснат Ливърпул за мача с Лайпциг

  • ливърпул-
  • футбол-
  • лайпциг-
  • шампионска лига

Причината е, че местното правителство е забранило пристигането на хора от райони засегнати от новите мутации на COVID-19

Скандал! Властите в Германия няма да допуснат Ливърпул за мача с Лайпциг  - 1
Снимка: БГНЕС

Мачът от 1/8-финалите в Шампионската лига между тимовете на Лайпциг и Ливърпул няма да може да се проведе на стадиона на немците. Властите в Германия са информирали клуба, че английският тим няма да получи разрешение за кацане в страната, съобщава “Sky Sports”.

Причината е, че местното правителство е забранило пристигането на хора от райони засегнати от новите мутации на COVID-19.

Ако Ливърпул не получи извънредно разрешение, а Лайпциг не съумее да уреди неутрален терен, клубът от Германия ще загуби служебно с 0:3.

Двубоят по програма трябва да се изиграе на 16 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Борис

    9 1 Отговор
    Екстра 3на0 без игра
  • 2 Запознат

    6 2 Отговор
    Лайпциг си припомни бомбардировките. Другото е чуеш ли уио
  • 3 ЧервенКаскет

    4 1 Отговор
    те само така могат да бият тия некадърници.....