Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 13:43 1 379 1

Защитник на Барса отрязал Ливърпул

  • самюел юмтити-
  • барселона-
  • ливърпул-
  • футбол

Французинът продължава да трупа проблем след проблем на сметката си и има записани едва три мача като титуляр в Ла Лига от началото на сезона

Защитник на Барса отрязал Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Барселона Самюел Юмтити е отказал възможността да премине в Ливърпул през зимния трансферен прозорец, съобщава днес The Athetic.

Французинът продължава да трупа проблем след проблем на сметката си и има записани едва три мача като титуляр в Ла Лига от началото на сезона, но въпреки това изданието съобщава, че е бил високо в списъка с евентуални трансферни цели на Майкъл Едуардс, спортен директор на мърсисайдци.

Бранителят категорично отхвърлил подобна възможност, тъй като желаел да остане на “Камп Ноу” до края на кампанията и едва след това да взима решения за своето бъдеще. В крайна сметка Ливърпул успя да привлече не един, а цели двама нови бранители в лицето на Бен Дейвис от Престън и Озан Кабак от Шалке.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо ми

    1 0 Отговор
    Тоя ще получи хемороиди на пейката в Барселона,но щом иска,нека си стои там