Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 15:31 1 198 1

Левски започна преговори с кипърски тим за швейцарски защитник

  • левски-
  • преговори-
  • защитник-
  • михайлович-
  • апоел никозия

Става дума за десния краен бранител Драган Михайлович от АПОЕЛ Никозия

Левски започна преговори с кипърски тим за швейцарски защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е стартирал преговори с АПОЕЛ (Никозия) за швейцарския защитник Драган Михайлович, информира кипърското издание goal.philenews.com. 29-годишният десен бек е роден в Петрово (Босна и Херцеговина). Михайлович е част от кипърския тим от 2019 г., но през последните шест месеца не е играл. Той е готов да напусне клуба, ако получи подходящо предложение. Тук е и шансът за Левски, който се нуждае от подкрепление в отбора.

През кариерата си 177-сантиметровият бек е бил част от школата на Парма, но няма мачове за мъжкия тим на италианския клуб.

Освен за АПОЕЛ, Михайлович е играл още за Белинзона, Киасо и Лугано. Има мачове за националните отбори на Швейцария до 19 и до 20 г., като за тях има реализиран по един гол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Схемаджия

    1 1 Отговор
    Щом вече взеха иракчанин от Швеция, то защо да не вземат швейцарец от Кипър? Божинов е нападател, но го пуска по 5 мин. като фалшиво крило. Михайлов е рекламно лице, но пази! Няма лошо.