Last news in Fakti

9 Февруари, 2021 19:28 1 744 0

Тенис звезда към журналисти: Вече съм на земята, а вие ме стреляте

  • australian open-
  • монфис-
  • журналисти-
  • криза-
  • пощада-
  • молба

"Нагазил съм сериозно в тинята и се опитвам всячески да изляза от нея", заяви през сълзи Гаел Монфис

Тенис звезда към журналисти: Вече съм на земята, а вие ме стреляте - 1
Снимка: БГНЕС

Гаел Монфис напусна Откритото първенство на Австралия, след като допусна поражение в пет сета от финландеца Емил Русувуори, а по този начин французинът продължава да няма победа след подновяването на тенис календара през миналия сезон.

Изглежда, че тази негативна серия тежи много психологически на иначе винаги усмихнатия играч, който показа нехарактерно негативни емоции по време на своята пресконференция и почти се разплака. "Нагазил съм сериозно в тинята и се опитвам всячески да изляза от нея. Не стреляйте по мен, моля ви за пощада! В момента нямам никаква увереност в себе си и не се чувствам добре", призна първата ракета на Франция.

"Нямам никаква увереност. Бих искал да изляза от този кошмар, но не мога“, каза Монфис. „Искам да спечеля. Опитвам да направя така, че да спечеля. Тренирам, вярвам в това, което правя на тренировки, но е трудно. Нямам доверие, нямам отправна точка. Не се спирам от загубата. Ще кажете, че пак съм загубил, но за мен това е първа загуба за годината. Опитвам да работя и чакам момента, в който слънцето ще изгрее на моята улица. Дойдох с нула увереност. Всеки път, когато съм тук пред медиите, имам чувството, че ме съдите. Вече съм на земята, а вие ме стреляте. Няма доверие.“

"Играя зле. Не мога да сервирам. Не мога да вкарам форхенда. Правя грешки. На 6 метра зад основната линия си. Нямам доверие в себе си. Честен съм, когато ви казвам, че нямам увереност. Не се чувствам добре и си личи. Няма нужда да казвам повече.“


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА