Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 09:17 1 380 3

Болоня с равен в Серия А, Антов отново не дебютира

  • болоня-
  • беневенто-
  • серия а-
  • 1:1-
  • валентин антов

Възпитаниците на Синиша Михайлович направиха 1:1 с Беневенто

Болоня с равен в Серия А, Антов отново не дебютира - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Болоня стигна до равенство 1:1 при домакинството на Беневенто в двубой от 22-рия кръг на Серия А. Българинът Валентин Антов отново намери място в групата на Синиша Михайлович, но не се появи на терена.

Двубоят започна по страхотен начин за домакините, след като Никола Сансоне даде аванс на своите след по-малко от 60 секунди.

Гостите, водени от Филипо Индзаги обаче далеч не изглеждаха готови да се примирят със загубата и в 60-та минута Николас Виола се възползва от разбъркване в наказателното поле, за да изравни - 1:1.

С точката двата тима остават с равен актив - всеки с по 24 точки, като по-добрата голова разлика отрежда 12-то място за Болоня, а Беневенто е 14-ти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Днес се

    9 0 Отговор
    Навършват 5 години от кончината на големия футболист и човек Трифон Иванов! Един много сърца човек, пример за всички. Почетете го и нека помним неговата скромност и себераздаване.
  • 2 Градски

    3 2 Отговор
    То е ясно че няма скоро да бьде пуснат вьв игра.Само ще си загуби формата .Лудогорец го зове
  • 3 Бонговец

    4 0 Отговор
    Вальо ,докато не каже на правилен италиански, Здравей ,как си? Няма да помирише терен. Така беше с Недялков, Неделев и Десподов.Хората в чужбина не обичат да говорят български. Предпочитат техния си език и този на когото говорят да разбира ,какво му се казва