Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 11:44 1 293 2

Салах към феновете на Ливърпул: Ние сме шампиони и ще се борим като шампиони до самия край

  • мохамед салах-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • фенове

Това бе един тежък период, като причините за него са много

Салах към феновете на Ливърпул: Ние сме шампиони и ще се борим като шампиони до самия край - 1
Снимка: БГНЕС

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах се обърна към феновете на мърсисайдци и им обеща, че отборът ще се бори като истински шампион в мачовете до края на сезона. "Червените" допуснаха три поредни загуби в първенството и на практика окончателно отпаднаха от битката за титлата, а сега трябва да се борят с всички сили, за да запазят мястото си в топ 4.

"Това бе един тежък период, като причините за него са много. Ние сме шампиони и ще се борим като шампиони до самия край. Няма да позволим този сезон да бъде определен от последните резултати. Това е моето обещание към всички вас", написа Салах "Туитър".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    1 1 Отговор
    Футболът е спорта на Лукавия. Напрактика там всичко е наредено от първата свирка на съдията.
  • 2 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ОБАЧЕ ФЕДЕРАЦИЯТА Е РЕШИЛА ДРУГО И СЪДЛЯРИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДТТА !!!!!!!!!!