Last news in Fakti

17 Февруари, 2021 18:44 1 036 1

Треньорът на Милан: Навлизаме в решаващата част от сезона

  • пиоли-
  • цървена звезда-
  • милан-
  • лига европа-
  • част-
  • решаваща

"Започва период с много мачове", заяви Силвио Пиоли

Треньорът на Милан: Навлизаме в решаващата част от сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Милан навлиза в период от сезона, който може да се окаже решаващ за това каква ще бъде кампанията на "росонерите" - добра или лоша. Това обясни треньорът на тима Стефано Пиоли преди гостуването на Цървена звезда от 1/16-финалите на Лига Европа.

"Щастливи сме да се върнем към мачовете в Европа. Отборът трябва да покаже същото желание да продължи напред както беше срещу Рио Аве в плейофите на турнира. Трябва да гледаме напред, както го правим винаги. В спорта важното е не какво си направил, а какво ще направиш. Искаме да започнем добре, въпреки че знаем, че това е предизвикателство, което трае 180 минути. Изправяме се срещу съперник, който доминира в своето първенство. Нека мислим за утре, след това ще имаме време да се подготвим по-добре за дербито с Интер".

"Марио Манджукич? Той е голям професионалист и работи усърдно. Той определено е на разположение и е готов да играе и утре. Да, Златан Ибахимович също ще попадне в групата, всички ще пътуват за Белград. Започва период с много мачове. Всички те са важни, включително и утрешният. Това ще бъде решаващ период както в Серия А, така и Лига Европа. Съжалявам, че утре няма да има привърженици на мача", обясни Пиоли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милан миланив

    0 0 Отговор
    Боклици паднахте от мишки тотаджии долни