Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 12:29 5 879 15

Пенсиониран шофьор разкри как ММА легенда правил секс в таксито му 90 минути

  • мма-
  • секс-
  • такси-
  • шофьор на такси-
  • тито ортиз

Предполагам, че щях да свърша за 5 секунди, ако бях на негово място

Пенсиониран шофьор разкри как ММА легенда правил секс в таксито му 90 минути - 1

Пенсиониран шофьор на такси от Ориндж Каунти реши да разкрие интересна случка от миналото, която включва бившият шампион на UFC Тито Ортиз. 46-годишния американец е легенда в ММА, а преди няколко месеца влезе в политиката.

Тито успя да запише рекорд 21–12–1 в ММА и към днешна дата е в серия от 3 поредни победи. За последно той победи Алберто Дел Рио в края на 2019 година. Ето каква е историята, която разказва бившият таксиджия в социалните мрежи за дивия секс, който правил Ортиз в автомобила му:

“Първите въпроси, които ме питат са дали съм возил известни личности и дали са правили секс в таксито. Отговорът е “да” и ще ви разкажа история, която включва и двете. Не следя много ММА, но познах Тито Ортиз, когато се качи в моето такси. Най-вече, защото живее в Хънтингтън Бийч и му се носеше славата, че дава големи бакшиши.

Той се качи с разкошна блондинка в оскъдна бяла рокля, която имаше гигантски фалшиви цици. Отиваха на хотел в Холивуд. От Хънтингтън до Холивуд излиза скъпо, защото пътувахме над час и половина в трафика. Тръгнахме и още преди да се кача на магистралата започнаха да се чукат. Да си шофьор на такси е странна работа. Цял ден си сред хора, но си самотен и не те зачитат за човек. Гледат на теб като на роб. Винаги съм се чудил на хората, които не се срамуваха да говорят лични неща и да правят секс в таксито. Понякога хората питаха дали може да правят секс, а друг път го правеха без да питат. Тито Ортиз беше мил и възпитан, когато влезе и ми каза дестинацията, но не попита дали може да се чука. Фалшивите блондинки дори не са мой тип, но тази жена беше красива.

Предполагам, че щях да свърша за 5 секунди, ако бях на негово място. Тито обаче чука близо 90 минути. Никога преди не съм виждал такава издръжливост. Казах им, че сме близо до хотела, а той го извади и двамата се облякоха. Ортиз дори не успя да свърши. Накрая ми подаде 300 долара и слязоха от таксито. Не ми се наложи да чистя сперма, защото не беше свършил. Тито Ортиз е страхотен.”


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уникална статия

    35 3 Отговор
    Браво! Това е журналистика на топ ниво. Занимавате ни с големи глупости. Една статия не сте написали за сериозните проблеми в страната ни, а те са много!
  • 2 Просто човек

    15 2 Отговор
    Благодаря ви за страхотната и поучителна статия... надявам се, скоро пак да прочета подобна в този толкова сериозен сайт...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГРАД КАЗАНЛЪК

    8 1 Отговор
    ЩО ЗА ПРОСТАЩИНА...ТАКСИТАТА НЕ СА ОБОР ЗА КРАВИ И ВОЛОВЕ..ТОЗИ ГОСПОДИН ВМЕСТО ДА ЧУКА МОЖЕШЕ ДА И ПОДАРИ ЕДНА ХУБАВА РОЗА И ДВАМАТА ДА СЕ НАСЛАЖДАВАТ НА ГЛЕДКАТА ДОКАТО ПЪТУВАТ ДО ХОТЕЛА, А ПОСЛЕ ДА ИЗГЛЕДАТ НЯКОЙ РОМАНТИЧЕН ФИЛМ...
  • 5 Бакшиша

    5 1 Отговор
    Веднъж и в моето такси една двойка се подкара,когато им казах да престанат продължиха,та се наложи да ги изкарвам така както си бяха на калъп!
  • 6 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    2 2 Отговор
    Аз съм достигал и повече от 3 часа обаче мацката вече беше свършила 2 пъти и едвам чакаше и мен ,виждаше се че и беше писнало вече.Те така .
  • 7 Ромул

    3 1 Отговор
    Аре бегай оттука...това е нищо. Аз плющях една кокона на 50г.от летище София до Велико Търново в такси. Шофьорчето три пъти се обръща да се извинява, че кара с гръб към нас. Кво играе тоя Тито-не бил свършил. За разлика от него фъргах на тавана, по стъклото на задна дясна врата, а и коконата се погрижи да усети вкуса. Направо запотихме колата, все едно мъгла имаше вътре. Тоз Тито тръгнал да ми се прави....:)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Onzi

    2 1 Отговор
    Еми "журналята" за кво друго да пише.. само х*я не му описа.. пръцко :)
  • 10 Бакшиша пеню

    3 2 Отговор
    Това не е нищо. Аз пък карах двама от София до Варна и и този я чука през цялото време и май не успя да свърши ама за сметка на това, аз докато ги карах тайничко си лъсках бастуна и си викам Ами тоя като не свършва, поне аз да свърша и така като наближихме Варна ищсврших върху таблото. С една дума всички бяха доволни и щастливи.
  • 11 Жалка работа

    1 0 Отговор
    От статията разбрах че Тито може и да е бил голям боксьор, но супер нещастник в секса след като за час и половина не е могъл да свърши. Трагедия.
  • 12 Жалка работа

    0 0 Отговор
    От статията разбрах че Тито може и да е бил голям боксьор, но супер нещастник в секса след като за час и половина не е могъл да свърши. Трагедия.
  • 13 Майсторът

    1 3 Отговор
    Само комплексираните некадърници лашкат с часове. Моят секс е 7-11 минути, но такъв че жената свършва два пъти, аз изригвам като реклама на Спрайт и двамата не можем да си вземем дъх. Рева като лъв и после се смеем на самите себе си.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Халибрям

    1 1 Отговор
    Тото ейбял таксежеата дет са радфа толкова жагала