Last news in Fakti

25 Февруари, 2021 09:39 4 220 5

Ново 20: Освен защитник, днес ЦСКА ще обяви и привличането на френски халф, научи ФАКТИ

  • цска-
  • трансфери-
  • мено кох-
  • ганели имбула-
  • каталин карп-
  • френски халф

Трансферът на нидерландския бранител Мено Кох е сигурен още от началото на седмицата, a името на френския полузащитник се пази в строга тайна

Ново 20: Освен защитник, днес ЦСКА ще обяви и привличането на френски халф, научи ФАКТИ - 1
Снимка: БГНЕС

Днес от ЦСКА трябва да обявят два входящи трансфера, научи ФАКТИ от свои източници. Докато за трансфера на нидерландския централен защитник Мено Кох от белгийски елитен КАС (Ойпен) се знае още от вторник, то ситуацията около евентуалния бъдещ нов полузащитник на "армейците" е по-мъглива, образно казано.

Според информацията, с която разполага медията ни, "червените" са се спрели на френски дефанзивен халф, чието име обаче се пази в строга тайна.

Вчера медията ни Ви запозна с два други варианта за халфовата линия на отбора, воден от Бруно Акрапович. Ставаше дума за молдовеца Каталин Карп и конгоанеца Ганели Имбула, които са свободни агенти. Изглежда обаче, както често се случва, в ЦСКА са предпочели да се спрат на трети, различен от първите два вариант.

От друга страна, трансфер на французин няма да е нелогичен, предвид това, че в последно време "армейците" сериозно поглеждат към френския пазар. От него дойдоха Тибо Вион, Брадли Мазику, Амос Юга, беглецът с неясна съдба Жул Кейта и продаденият наскоро от ЦСКА в Панатинайкос Юнус Санкаре.

Може само да се предполагат причините за това, но една от предпоставките е, че изпълнителният директор на клуба Пламен Марков, тъй като игра във Франция по време на футболната си кариера, има добри контакти с местни агенти. А от друга страна, техническият директор на "армейците" - британецът Алън Пардю, също има сериозен афинитет към френския футболен пазар. За това свидетелства периодът му като мениджър на елитния английски Нюкасъл, където в титулярния състав на "свраките" имаше повече французи, отколкото британци.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 аьоАО

    8 1 Отговор
    Ментето е пощенски клуб Динамо, който се смята за приемник на Левски ха ха.
  • 4 Тони

    1 2 Отговор
    Абе как може да се вълнувате от такива глупости?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.