Last news in Fakti

26 Февруари, 2021 12:02 1 289 0

Гатузо след отпадането на Лига Европа: Гранада само бавеше времето

  • наполи-
  • гранада-
  • бавене-
  • време-
  • отпадане-
  • лига европа-
  • гатузо-
  • оплакване

"Можем да сме горди, но и да съжаляваме, защото в двата мача се видя, че сме по-добрият отбор", заяви наставникът на Наполи

Гатузо след отпадането на Лига Европа: Гранада само бавеше времето - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо логично бе ядосан след отпадането на тима му на 1/16-финала в Лига Европа. Той бе бесен на съперника, който според него само е бавел времето. Той похвали своите играчи за представянето им.

"Отново получихме абсурден гол след рикошет. Можем да сме горди, но и да съжаляваме, защото в двата мача се видя, че сме по-добрият отбор. Ръководните фактори на италианския футбол трябва да обърнат внимание на това, което се случи в последните дни на терена. Ако италиански отбор направи това, което Гранада направи днес с бавенето на времето, след това ще сме на първите страници на вестниците", добави той.

"През първото полувреме имаше 16-17 минути футбол. През втората част стана дори още по-зле. Смятам, че на терена трябва да има някакво уважение към съперника, а когато липсва, трябва сами да го изискваме. Не може реферът да губи по 3 минути при всеки фаул. Ако италиански отбор направи такова нещо, ще стане истински маскарад във вестниците", завърши Гатузо.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА