Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 10:07 2 118 2

Серхио Рамос взе решение за Реал Мадрид

  • серхио рамос-
  • реал мадрид-
  • договор-
  • футбол

Заплатата на Рамос ще бъде намалена с 10% поради кризата, причинена от пандемията на коронавируса, а той ще получи 12 милиона евро

Серхио Рамос взе решение за Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Реал (Мадрид) Серхио Рамос ще поднови договора си с клуба, съобщава El Español.

Според изданието защитникът е много близо до подписването на ново споразумение с "кралския" клуб до лятото на 2023 година. Заплатата на Рамос ще бъде намалена с 10% поради кризата, причинена от пандемията на коронавируса, а той ще получи 12 милиона евро. Офертата на Реал била единствената към Рамос, след като никой друг клуб не е проявил интерес.

Централният защитник е в клуба от 2005 година, но в момента е контузен и се очаква да се завърне на терена до средата на март.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дамяни

    5 0 Отговор
    Браво. Дойде му акъла.
  • 2 абе

    1 0 Отговор
    `закъса` с парата?!Давай напред!