Last news in Fakti

2 Март, 2021 00:06 3 761 0

Реал Мадрид се спаси от поражение срещу Реал Сосиедад в 89-ата минута

  • реал мадрид-
  • реал сосиедад-
  • винисиус жуниор-
  • порту-
  • равенство-
  • ла лига

Точката за "белите" донесе Винисиус Жуниор

Реал Мадрид се спаси от поражение срещу Реал Сосиедад в 89-ата минута - 1
Снимка: БГНЕС

Винисиус Жуниор спаси Реал Мадрид от поражение в двубоя срещу Реал Сосиедад. Мачът от 25-ия кръг на Примера дивисион завърши при резултат 1:1, като бразилецът донесе точката на своя тим в 89-ата минута на срещата. Преди това Порту изведе гостите напред.

Първото полувреме бе много равностойно, като двата тима създадоха по няколко опасни положения пред вратата на съперника, но до гол така и не се стигна. В 22-ата минута Реал бе много близо до попадение, но ударът на Мариано с глава от близко разстояние срещна напречната греда.

В 55-ата минута Сосиедад поведе. Начо Монреал центрира отлично в наказателното поле на "кралете", където Порту се оказа най-съобразителен и с изстрел от точката за изпълнение на дузпа се разписа за 1:0. Малко по-късно Реал можеше да изравни. Каземиро се оказа на добра позиция в наказателното поле и стреля с глава, но топката мина на сантиметри покрай гредата.

Домакините в крайна сметка стигнаха до изравнителен гол в 89-ата минута на мача. Лукас Васкес намери Винисиус на добра позиция. Крилото стреля, като след рикошет топката попадна във вратата на Алехандро Ремиро.

След равенството Реал Мадрид събра 53 точки и се намира на трета позиция - на пет от лидера Атлетико Мадрид. Сосиедад пък са пети с 42.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА