Last news in Fakti

11 Март, 2021 09:56 3 667 11

Джошуа: Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува

  • джошуа-
  • фюри-
  • пенсиониране-
  • бокс-
  • световна титла

"След като той се бие с мен, вероятно ще се бие с Чисора и след това се отправя към залеза", смята шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO

Джошуа: Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA и IBO Антъни Джошуа, изобщо не обръща внимание на нападките на шампиона на WBC Тайсън Фюри и обеща да избягва всякакви провокации с него. Краля на циганите е добре известен с психоатаките си, които прави преди и по време на битката, пише "mma.bg".

"Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува. Обидите по време на пресконференцията, обидите по време на битка, ръцете зад гърба, харесва ми всичко това - това е част от играта. Той така си върши работата, но моята работа е да приключа шоуто," сподели Джошуа.

Двамата боксьори имат уговорка за два двубоя, като първият е планиран за юни. AJ смята, че Фюри не е далеч от пенсиониране, което може да се окаже негово предимство.

Джошуа планира да продължи кариерата си поне още 5 години, докато Фюри вероятно ще се оттегли след няколко двубоя.

"След като той се бие с мен, вероятно ще се бие с Чисора и след това се отправя към залеза. Но аз имам още много неща, които искам да направя в бокса. Ролята на неоспорим шампион е част от пътешествието, а не неговият край. Затова знам, че ще мина през този двубой, защото аз гледам отвъд. Искам повече и нещата не спират тук. Ако е рекъл Господ, битката ще бъде тази година и аз ще бъда победител."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    12 0 Отговор
    А аз продължавам напред!
  • 2 Кочо коня

    10 0 Отговор
    Аз предлагам мач между двата колосални форуми плъха град Козлодуй и последния софянец. Рефер да бъде алфа вълкът амбриажа...
  • 3 Папарак

    2 8 Отговор
    Фюри има огромния шанс да победи Джошуа, но понеже е лигав ще подцени мача и Джошуа ще го довърши с 1 удар ...Нокаут 9-10 рунд за Джошуа, тежък притова

    Коментиран от #5

  • 4 Фюрата

    8 2 Отговор
    Тоя път, не съм оптимист ... за Джошката ...
  • 5 Не разбираш

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Папарак":

    от бокс-Фюри ще си поиграе с него,а после ще го смачка
  • 6 Asan Egal

    2 3 Отговор
    Джошуа не е като, нито един от предишните опоненти на Фюри,EJ е много активен Предполагам,че Фюри ще се опита да бъде неуловим срещу Джошуа;ще избягва два,три удара,а на четвъртия батерията му ще падне,и край със него.
  • 7 Венко Павлов

    3 4 Отговор
    Безспорен фаворит е Джосуа....
    Но ще има битка....
    Аз искам и желая Джосуа да го смачка...
  • 8 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    2 1 Отговор
    Говорите много ,но познанията ви в бокса ,хич ги няма.Фюри не е Пулев.Фюри влиза в матрицата и Джошуа няма да може да му вкара 1 удар.Ще го направи да изглежда като бебе ,на което са му взели биберона.Също като Кличко .Джошуа няма шанс срещу Фюри .И 5 мача да имат ,Фюри ще излезе победител и в петте.Скоро такъв боксьор няма да има .

    Коментиран от #11

  • 9 Няма проблеми

    3 1 Отговор
    Без да се лъжем и във момента Фюри сие абсолютният шампион .
    Колкото Руйс е шампион толкова и Джошуа .
    Никой не е детронирвал Фюри , че да му се подиграва по този начин .
  • 10 Гледам Руис

    1 1 Отговор
    Ако го барне сега дюнерджията,Джош е умрял
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.