Last news in Fakti

11 Март, 2021 10:46 1 249 3

Николай Киров: Мачът срещу Лудогорец е най-трудната среща за сезона

  • киров-
  • напрежение-
  • лудогорец-
  • арда-
  • сезон-
  • мач-
  • важност

"Напрежението ще е при тях, защото Арда е необременен", смята наставникът на тима от Кърджали

Николай Киров: Мачът срещу Лудогорец е най-трудната среща за сезона - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров определи гостуването на Лудогорец утре като най-трудния мач за тима му през сезона. През есента кърджалийци измъкнаха 2:2 от разградчани. Белия обаче отчете, че оттогава съперникът е силно променен, като основната вина за това е на новия му наставник Валдас Дамбраускас.

"Имаме известни болежки, но разполагаме с достатъчно качествени играчи. Напрежението ще е у Лудогорец. Арда е необременен. Чака ни сериозен двубой, в който всяка една ситуация може да го реши. Предстои ни тежка битка срещу най-добрия отбор в България. Затова ще изисквам пълна концентрация и себераздаване", сподели Киров.

"За всеки мач, когато разсъждаваме и анализираме, първоначално го правим с идеята как може да вземем нещо от него - точка, три. Този двубой определено ще ни е най-трудният. Много неща има променени в Лудогорец от това, което разузнахме. Има доста новости от есента, особено при разиграването и движението без топка. Показват различно лице и стил", добави Белия.

Днес ще стане ясно дали контузеният нападател на кърджалийци Жуниньо ще може да вземе участие в двубоя в Разград. Той получи контузия при победата над Ботев (Враца) с 3:2 у дома, като се намираше в отлична форма - 3 гола в първенството при подновяването му и 5 в зимните контроли. В негово отсъствие Киров дава шанс на Тонислав Йорданов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диаболо

    1 1 Отговор
    Само го казваш преди мача, и винаги им лягате.

    Коментиран от #2

  • 2 Еееее

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Диаболо":

    Що винаги, те имат един мач досега от първия сезон 2:2. Нещо се бъркаш
  • 3 ААААААААААААа

    1 0 Отговор
    Чак пък този да е най-трудният! Онзи ден с последният БОТЕВ Враца завършихте на равно край река Арда! А Левски не помня да сте го били и други отбори има със сходна съдба! Май и от другия последен Етър май паднахте!