Last news in Fakti

14 Март, 2021 15:23 2 131 1

Спекулациите продължават: Свързват бъдещето на Роналдо с Португалия

  • кристиано роналдо-
  • бъдеще-
  • ювентус-
  • португалия-
  • футбол

„Бианконерите“ са готови да продадат атакуващия футболист за около 29 милиона евро

Спекулациите продължават: Свързват бъдещето на Роналдо с Португалия - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите около бъдещето на Кристиано Роналдо не спират. Майката на португалеца Долорес Авейро показа фланелка на Спортинг Лисабон с името на сина си, което веднага засили слуховете за завръщане на суперзвездата в родния му клуб.

Бъдещето на Роналдо в Ювентус е несигурно след отпадането в Шампионската лига от Порто. „Бианконерите“ са готови да продадат атакуващия футболист за около 29 милиона евро.

Въпреки всички слухове, мениджърът на Роналдо Жорже Мендеш е обсъждал вариант с евентуално завръщане на португалеца в Реал Мадрид.

Нападателят не крие симпатиите си към Спортинг Лисабон, в който започна професионалната си кариера. Не е изключено Роналдо да се завърне в родния си клуб, но малко вероятно е да го направи точно сега. В момента „лисабонските лъвове“ са на първата позиция в Португаия и са много близо до титлата и все още не е ясно дали Роналдо ще приеме да се завърне в Поругалия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професионалист

    7 1 Отговор
    Където и да отиде пак ще вкарва.