Last news in Fakti

14 Март, 2021 19:45 2 093 2

Спортният директор на Юве: Роналдо ще бъде бъдещето на клуба

  • фабио паратичи-
  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • футбол

Привилегия е да имаш Кристиано - наслаждаваме му се и сме много щастливи да имаме такъв шампион с нас

Спортният директор на Юве: Роналдо ще бъде бъдещето на клуба - 1
Снимка: БГНЕС


Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи коментира нашумелите през последните няколко дни слухове за завръщане на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид. 48-годишният италианец отрече спекулациите и дори стигна по-далеч, заявявайки че CR7 е бъдещето на отбора.

"Кристиано ще бъде бъдещето на Ювентус, абсолютно. Убеден съм в това. Привилегия е да имаш Кристиано. Наслаждаваме му се и сме много щастливи да имаме такъв шампион с нас", сподели той пред Sky Sport.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирач

    10 3 Отговор
    Да, наистина е привилегия да е в Ювентус! Клуба не може да си позволи такъв играч и разпродаде що читави играчи имаше. Отделно назначиха треньори, които и за Литекс-София не стават. Е, как Роналдо да бие всички сам?!
  • 2 EEEEE

    2 0 Отговор
    ПОРТО ГИ НАРИТАХА У ТЪЧА , СЕГА ТАКА ЩЕ ГОВОРИ , КВО ДРУГО ДА КАЖЕ