Last news in Fakti

19 Март, 2021 19:33 1 613 1

Ботев Пловдив не успя да се справи с Етър

  • ботев пловдив-
  • етър-
  • равенство-
  • класиране-
  • efbet лига

Двата тима завършиха наравно - 0:0

Ботев Пловдив не успя да се справи с Етър - 1
Снимка: БГНЕС

Етър и Ботев (Пловдив) завършиха при 0:0 в първа среща от 22-ия кръг на efbet лига. Гостите първи имаха възможност да отбележат гол, но шутът на изведения отляво в 12-ата минута Атанас Илиев мина покрай вратата. Между 30-ата и 40-ата минута на първата част Етър натисна и на три пъти застраши вратата на гостите, но Кнежевич, Миси Мезу и Боруков не успяха да вкарат.

В началото на втората част Етър продължи натиска си и Здравко Илиев тества Аргилашки с бомбен удар от дистанция, но вратарят на пловдивчани внимаваше.

Минути по-късно домакините отново се разминаха с това да вкарат топката във вратата на Ботев, но Боруков, Крачунов и Станев не успяха в рамките на една атака. Ботев отвърна с шут покрай вратата на Филипов, който със сигурност щеше да затрудни Иванов, ако беше попаднал в рамката.

Минути преди края Кнежевич пропусна да донесе победата на Етър, но ударът му в горния ляв ъгъл беше точен, но не достатъчно силен и Аргилашки се справи.

В края на срещата двубоят бе помрачен от грешка на съдията Валентин Железов, който не спря играта след сблъсък между Атанас Илиев и Пламен Крачунов, при който нападателят на Ботев получи аркада и напусна играта с бинтована глава.

Етър остава на последната позиция в класирането с точка по-малко и мач повече от конкуренцията, докато Ботев доближи средата с 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    3 0 Отговор
    Ботев не успял да се справи с Етър?!? Та те едва се отърваха да не загубят с убедителен резултат! Никъде в статията не се споменава, че домакините имаха близо 20 удара по посока на вратата на Ботев. Не просто не можаха да се справят, а се спасиха от резил