Last news in Fakti

20 Март, 2021 17:26 1 593 2

Новата звезда на ЦСКА: Искам да стигна до Серия А

  • кайседо-
  • цска-
  • серия а-
  • мечти-
  • аклиматизация

"Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен", заяви Жорди Кайседо

Новата звезда на ЦСКА: Искам да стигна до Серия А - 1
Снимка: cska.bg

Новата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо, който през седмицата отбеляза хеттрик при победата с 4:0 над Ботев (Враца) за класирането на полуфиналите за Купата на България, обяви, че е амбициран да стане национал на Еквадор и някой ден да заиграе в италианската Серия "А".

"Радостен съм, че съм в ЦСКА. Тук има няколко южноамериканци - Пеняранда, който е венецуелец, Варела - аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе в България", казва Кайседо в интервю за “EcuagolTV”.

“В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам, че знам, че мога да допринеса много за националния отбор. Ако продължавам да се развивам, сигурно ще получа повиквателна. Искам да стигна и до италианската Серия "А", амбициран е голмайсторът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гдд

    5 2 Отговор
    Стойкас ги умее трансферите. Добро попадение. Вероятно догодина ЦСКА пак ще се уреди с многомилионен трансфер в касата от този еквадорец. Но е далеч от нивото на Каранга 40 мача - 30 гола, дано го настигне.

    Коментиран от #2

  • 2 Анималс

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гдд":

    Вкаранга е виден говедоебач, но Жорди Кайседо е световна класа. Определено е и по-черен от него. Кайседо може в България да вкарва минимум по 2 гола на мач. Гриша Ганчев като го свърже с Мис Ловеч ще се развихри