Last news in Fakti

22 Март, 2021 14:32 2 419 9

Левски без загуба в първенството за 2021, но и без заплати

  • наско сираков-
  • левски-
  • заплати-
  • футбол

На футболистите вече се дължат по 3 заплати

Левски без загуба в първенството за 2021, но и без заплати - 1
Снимка: БГНЕС

Левски победи Славия с 1:0 и до голяма степен си гарантира оставането в efbet Лига. "Сините" имат 8 точки аванс пред последните четири отбора, които ще се борят за оцеляване и трудно могат да бъдат задминати в оставащите 4 кръга до края на редовния сезон. За първенство възпитаниците на Славиша Стоянович нямат загуба през пролетта. Събраха 12 точки и в едно класиране на база резултатите от 2021 година ще заемат второ място. Точка повече спечели само Лудогорец. Столичани вкараха 8 гола в шест мача и допуснаха три.

Погледнато реално Левски стабилизира в голяма степен играта си, но не така стоят нещата във финансов план. На футболистите вече се дължат по 3 заплати. Шестте нови попълнения не са взели и стотинка след идването си на "Герена". Положението в школата е още по-лошо. Там на треньорите се дължат по 4 месечни възнаграждения...


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    15 2 Отговор
    Ами новия собственик Бойко Борисов да не се стиска и да отвори шкафчето.

    Коментиран от #6, #9

  • 2 Великия син неудачник

    9 3 Отговор
    Насето гледа много гузно, като хлапак току що напълнил памперса! Муахаааа сигурно се чуди на кого да джироса синята тоалетна хартия, ха-ха-ха!
  • 3 Левскар

    8 12 Отговор
    ФК "Левски" никога не е принадлежал нито на Бойко, нито на Божков. Той е на феновете, а те са най- многобройните в България. И ЦСКА изпадна в криза, но бутфолните фенове не го измъкнаха, а един олигарх на червените ги припозна като закри един много добър клуб "Литекс". Срамота е сега да се подиграват на левскарите, които дадоха над 4 млн. за да съществува в Ефбетлига техния любим тим. И оцеляхме!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 горедолу

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Само едно си объркал - Литекс не е закрит, преименува се на ЦСКА. Точно за това легитимността на новия ЦСКА е под въпрос - това няма нищо общо с отбора който е спечелил толкова купи. Малко стана като Северна Македония и античната Македония - новите искат историята на старите, но няма нищо общо между двете.
  • 5 Бай Стою касапина

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левскар":

    Дали над четири милиона ама друг път. Добре, че даде Шиши. А иначе се хвалете колкото си искате, никой не ви спира.
  • 6 Точно е

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За Левски Е ПО-ДОБРЕ ДА фалира и да сложи тире ОТНОВО. Това няма да е за първи път, A ЗA ТРEТИ, след като през първите 30 години на Левски клубът е фалирал 2 пъти. Левски е бил със тире цели 20 години след като Спартак София и Спортист Кремиковци акостират наведнъж на Герена със все ръководители, треньори и футболисти за да станат Левски-Спартак. Точно този период с тирето е и най-силният в цялата синя история. Дoри cлeд прoмeнитe oт 10 нoeмври 1989 г. oтбoрът връщa имeтo cи Лeвcки – Cпaртaк. Нa cлeдвaщaтa гoдинa ce cъздaвa чиcтo нoв oтбoр oт Тoмac Лaвчиc БEЗ ЮРИДИЧЕСКА ВРЪЗКA със автентичния клуб и oттoгaвa e c чиcлo "Лeвcки1914". Дори му е било забранено да ползва оригиналната емблема на Левски и си рисува нова. Вcичкo тoвa e тoчнo тaкa и нямa нуждa дa ce криe!
  • 7 Бурмата

    5 0 Отговор
    Ами още му целувайте задника на оня, вие си знаете кой.
    Наско, тебе баце ще те дътварат яко на Герена, да знаеш
  • 8 ГЕРЕН

    3 0 Отговор
    АКО ИМАШЕ ПУБЛИКА НЯМАШЕ ДА
    Е ТАКА. НА ВСЕКИ МАЧ ПО 15 000
    И ФЕНОВЕТЕ ИЗДЪРЖАТ ОТБОРА.
    А ЗА НАСКО : ДА ВНИМАВА СЪС БИБИТКО. ЩЕ ГО ПЪРЗУЛНЕ ЗА ДА
    СЕ СПАСИ. И ВЕЧЕ МНОГО ЛЕВСКАРИ ГО НАМРАЗИХА ЗАРАДИ БИБИТКО.
  • 9 ФАКТ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ,,,,ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА СЛЕД ИЗБОРИТЕ..АКО БОРИСОВ ОСТАНЕ МИНИСТЪР ЩЕ ИМА ЗАПЛАТИ ЩЕ ИМА И ЛЕВСКИ..АКО НЕ ГО ИЗБЕРАТ...ОТ КАКЪВ ЗОР ДА СИ ДАВА ПАРИТЕ НА НЯКАК ВИ СИ ИМИТАТОРИ НА ФУТБОЛИСТИ КАКВИТО 99 ПРОЦЕНТА ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ....А И ЗАЩО ДА ИМ ПЛАЩА БОРИСОВ..ДА СИ ИМ ПЛАЩАТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ...ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ВСИЧКИ "ФУТБОЛИСТИ" СА СИНОВЕ НА НЯКОЙ БИВШ ФУТБОЛИСТ ИЛИ КАЗАНО С ДВЕ ДУМИ СИНЧЕТА НА МИЛИОНЕРЧЕТА..НАЛИ ЗАТОВА И ФУТБОЛА НИ Е НА ТОВА НИВО..ЩОТО ВЕЧЕ СЕ ГЛЕДА..КОЙ НА КОГО Е СИН.. И КОЛКО ПЛАЩА БАЩА ТИ НА ОТБОРА ЗА ДА ИГРАЕ СИНЧЕТО МУ....А НЕ КОЙ КАКЪВ ТАЛАНТ ИМА...!!!! ТАЛАНТ И ДА ИМАШ..НЯМАШ ЛИ ПАРИЧКИ И ЧИЧО ВЛАДИКА..КУЧЕТА ТЕ ЯЛИ...ЩЕ СИ ОСТАНЕШ С ТАЛАНТА РАБОТЕЙКИ В НЯКОЯ ДИСКОТЕКА КАТО БАРМАН..ПРИМЕРНО..:)..ЗА ДА МОЖЕ НЯКОИ МОМЧЕТА "ЗЛАТНИ СИНЧЕТА"..ДА СЕ ПРАВЯТ НА ФУТБОЛИСТИ..